Thursday, October 13, 2011

MR. 'K' SAYA!


Salam kawan-kawan.. dah berbulan2 nak cerita pasal mr. K saya.. asik tertangguh2 je..
bukan untuk bermegah2 disini sekadar mencoret kenangan untuk diingati masa tua nanti.. cewahhh
Pada 1 RAMADHAN 1432H ( mase tu tengah cuti bersalin amani), Mr. K telah menjadi milik kami.. yang dibanggakan disini sebenarnya dapat beli Mr. K dengan hasil titik peluh kami dengan keuntungan menjual frame selama 2 bulan.. dapat la beli sebijik lagi kereta untuk memudahkan kami menghantar frame, mengankut kayu2 yg dah siap, semua boleh sumbat.. syg nak sumbat kayu2 dlam kereta persona kami yang tak berapa nak baru tu... punya la gigh kami suami isteri.. cuti 3 bulan tu mmg aku tak sia2 kan.. cari duit puas2.. hehehe.. dapatla beli Mr.K dengan cash.. bukan hutang.. walau pun second hand, tpi mr.k sgt2 bermakna bg kami..masih cantik lagi wlaupun kereta lama.. jgn buat hal sudah la ye en. K!!



5 comments:

Salina@IbuAqil said...

Comelya model mr.k si cilik tu.. ;)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah masyuk tu, leh sampai be;i cash, kita pun tengah cari2 kete kancil ni nak wat gasak pi keje

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah betul pun bisnes..alahamdulilah bisnes berjaya

anie said...

alhamdulilah...tahniah....

Salmi Khairil said...

18/10/2011 masa on the way balik umah citer kt hubby yang u beli MR K cash n dalm tengah mengingat no plat tiba2 kereta u pintas kereta kami..hehehe kebetulan..kita satu opis tp xpasti u bahagian mana...salam perkenalan dr sy..