Monday, March 7, 2011

KAMI KE VISION COLLEGE TUK 3D/4D SCAN

Hari sabtu lepas, kami ke Vision College, Kelana Jaya. ada apointmnt tuk scan 3D/4D my baby.. sampai seawal 8.15 pagi kat sana sbb aku org 1st tuk buat scan..

sambil menunggu, ni la aktiviti anak dara sunti aku sorang tu.. bace buku sambil suh papa ngan ibu die dengar ape yg die bace.
------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------
Jom tengok pic scan baby plak..
MY SWEET BABY.. 
MASE NI UMUR BABY 28 WEEK'S..
SWEET SGT... SEBAB DAPAT TENGOK BABY JELIR LIDAH N MINUM AIR MASE DALAM PERUT.. MEMORI YANG SANGAT2 BERHARGA BAGI AKU N MY HUBBY..
pic tak brape clear sebab kedudukan baby tak berapa cantik.. mase ni kepala baby dah kat bawah.. pastu, baby duk dkat sgt ngan uri n tali pusat.. tapi x kisahlah.. dapat tengok pic ni pun, ibu dah puas hati.. keadaan baby pun sihat dan ibu berdoa semoga Allah pelihara kamu sehingga lahir nanti ye sayang... Jantina baby ape ek???
hmmm... suprise lagi....
Baby tengah jelir lidah... tah2 baby jelir lidah kat kakak airis kot..hehehe
pic x brape clear.. tapi still leh nampak iras2 muka..hmmm.. mcm muka arwah abang naufal pun ada...
saya malu la ibu....
nampak bahagian pipi je.. baby tgh lapar kot, tu yg mood x brape baik tu..lagi 2 bulan je lagi baby nak lahir.. persiapan pun baru buat skit2.. baju2 kakak n abang, ibu tak basuh pun lagi.. ibu cume beli brg2 yang masih takde je.. yg dh ade, xperlu beli ye syg.. x elok membazir.. brg2 n baju2 kakak byk lagi yg masih elok.. tapi, ibu beli jgk baju baru 4,5 helai tuk baby.. Tak sabar nak tunggu baby lahir... tak sabar jgk nak tgok reaksi kakak bile dah ade adik nanti.. semoga ibu dapat menjadi ibu yang terbaik buat anak2 ibu.. Amin

8 comments:

r|nA @ ja|j|na said...

ala, tomeinye..eh, abg naufal sape lak?

airis naufal said...

abg naufal tu abg airis.. tapi die meninggal mase mengandungkan die 39 minggu.. meninggal dlm perut.. kalo dia hidup, skng ni dh umur 4 thun dah.. dia bukan untuk kami..

nak baca kisah naufal kat sini:
http://airisnaufal.blogspot.com/search/label/Naufal

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

ayu...suka tengok gambar yang baby jelir lidah tue...tomei sangat...

alyyani said...

sekejap je kan? hope semua selamat eh and take care :)

airis naufal said...

kak jue: tu la..sweet gile mase tgok video baby jelir lidah tu. xsgka lak die leh jelir lidah.. hehehe

airis naufal said...

alyyani: hmm tu la.. pejam celik dh nak masuk 8 bln dah.. tq ye alyyani.. doakan yg baik2 utk sy dn baby..

MummyEcha said...

sweet memory......:) i Likeeeeeeeeeeee

airis naufal said...

cik bal.. hehehe.. sweet kan? ape lgi cik bal? smbung la.. tuk tahunn ni sempat g ni