Sunday, March 6, 2011

SAKIT PINGGANG DEN..

Memang sakit pinggang... tapi nak buat mcm ne.. demi mencari sesuap nasi.. ewah ewah.. hehehe..  biasa la tengah2 pregnat kalo duduk lame2, mmg la skit pinggang.. tapi demi customer2 cotton frame ku.. aku relakan jugak.. dapat jugak siap kan 11 keping cotton frame hari ahad tu.. 4 pcs tuk nadihah, 4 pcs tuk customer dri shah alam ( lupe nak tanye nama die) dan 3 pcs lagi tuk Nik seri kembangan.. yang kat shah alam, dah slamat pun kami hantar semalam.. hmm.. yg nad punye hantar kat opis je, n Nik punye kami hantar mlm ni ye!!.. Alhamdulillah.. rezeki murah..
bepoluh ketiak den tengok kayu2 yang nak kena  pasangkan kain tu...pape tu TQ to my asben sbb siapkan kayu2 ni..


kesian anak kecik ni.. main2 ngan papa je.. sabar ye airis.. lgi 2 bulan je lagi kamu dapat la kawan...

3 comments:

anie said...

alhamdulilah rezeki bertambah2...

MummyEcha said...

alhamdullilah....rezeki ank2 :)

airis naufal said...

kak anie: alhamdulillah.. moga trus berpanjangan...

mummyecha: anak2 pembawa rezki cik bal.. alhamdulillah