Sunday, March 6, 2011

TERJAHAN KE MY DEAR WAREHOUSE SALE

Hari pertama, aku terus pi terjah.. punye la excited..heheh.. bkn ape, saje g awl sbb nak cari beskal yg murah2.. nti kalo g lambat, beskal murah2 tu dah abis dah org beli.. Finally, dpt gak airis beskal baru.. xde la mahal, sebab aku beli yg display punye.. just RM 50 je.. kualiti memang tip top.. hampir sama dengan yng baru.. kalo dh sampai sane tu, tipu la kalo x beli benda lain ye tak? tapi sume barang anak2 je.. dapat gak labeli brg baby skit2.. jom tengok!!
hambik ko.. banyak tak banyak brg yg aku borong..












































 ni la beskal tuk airis.. RM 50.00.
Kain buaian untuk baby RM 5.00 je...
Potty Trainning tuk airis RM 5.00 jugak...
Pillow n Bolster besar tuk airis, 2 biji RM 5.00 lagi..
yang ni tuk baby.. RM 15.00 satu set.. kalo yg baru RM 79.90.. Memang murah giler2 lah..
yang ni pun tuk baby.. ni mahal skit sebab baru.. RM 70.00.. Tapi, baby tak rasmi lagi, kakak die siap guling2 n nak minum susu kat situ lgi..
ni pyjmas kakak.. RM 18

 sesape yang nak pegi, boleh lagi terjah ke sana sebab warehouse ni sampai 13 hb ni..

7 comments:

sakila's craft said...

uishhh...syabas2..meh join GA k kila..http://sakilascraft.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

Sh@ S@peri said...

kat mana warehouse ni..

Sh@ S@peri said...

kat mana warehouse ni

airis naufal said...

KAK KILA.. OK KAK KILA.. AKN DIUSAHAKN TUK MASUK GA TU..

airis naufal said...

SHA: kat puchong.. ko tgok entry aku sblum ni.. ade peta..

Jue aka ibu FarisYah said...

punyelah rajin..hari pertama dah terjah...pyjmas ade gak ke???saiz farisyah agak2 ade tak???

airis naufal said...

paling besar size 5.. x tau la farisyah muat ke tak.. airis pakai pun dah size 4 kak jue.. tpi cube la tgok dulu..muat kot