Tuesday, March 1, 2011

BASIKAL TUA...

isk..isk..isk.. sedihnya...
basikal airis dah rosak.. hari tu dah rosak skali.. tapi papa dah betulkan.. kabel tempat kontrol beskal tu putus..
kami hantar kedai beskal pun, diorg xleh repair sbb  kabel yang jual kat kedai tu hanya untuk beskal besar.. kesian airis.. dah lame x g playground naik beskal ni.. nak suruh kayuh pun, airis x pandai lagi.. nampaknye kena anta beskal ni blik kmpung je la... leh jgk airis nak main time kat kampung nt..hmmm.... nmpaknye kene carik beskal lain plak la tuk airis ni.. kesian pulak die.. memandangkan hari Khamis ni ade MYDEAR WEREHOUSE SALE, so aku nak pi cari yang harga sedang2 je tuk airis.. sesape nak cari beskal anak @ brg mainan tuk anak, jom pi terjah my dear hri khamis ni ye..oh ye! lupe lak.. mydear tu locationnya kat puchong ok
ni la beskal kesayangn airis....
tinggal kenangan... airis bersama beskal nya
map nak ke my dear werehouse sale

3 comments:

JuELiaNa JoeHarI said...

kesian airis beli yang baru ok..beli yang besar terus senang sikit...

airis naufal said...

kalo bli yang besar kang, die xreti lagi nak bwk k.jue.. tgok la esok camne.. jom kite pi terjah my dear

anie said...

mcmane leh rosak ayu..
nie kes ibu ngan papa dia naik kot..hehe