Tuesday, January 22, 2013

Salam Semua

Assalamualaikum..
hmm..agak lama tak mencoret disini.. 
nak mula dari mana pun tak tau.. 
tepek 1 gambar je la dulu..

Thursday, November 8, 2012

Selamat Hari Lahir Arwah Muhammad Hadif Naufal Bin Hafiz...

Al-Fatihah..
Selamat Hari Lahir Abang..
Hanya Doa Ibu Kirimkan Untuk Mu...
Semoga Berbahagia Disana..
Insyaallah, Kita Akan bertemu Di Syurga...

MUHAMMAD HADIF NAUFAL BIN HAFIZ
09-11.2007 - 09.11.2012
tahun ke 5 'abang menjadi bidadara syurga'

Wednesday, November 7, 2012

ESOK 09.11.2012

9.11.2012.. 
datang lagi tarikh yang teramat 
penting buat diri ini.....



" abang naufal".............

Wednesday, September 19, 2012

ADAM DAN HAWA

Skang ni sume tgh cite pasal adam dan hawa kan?
tak ketinggalan jgk aku ni..
peminat jejaka idaman malaya
ADAM MUKHRIZ aka AARON AZIZ..
wahhh.. bkn main..kikiki
dah beranak pinak pun minat kat laki org ye tak..
hahaha.. 
entahla.. memang minat pun,
rasenye korang2 kat luar sana tu, 
makcik2 n nenek2 pun boleh suke tgok wajah 
si hensem aaron aziz ni kan? 
al- kisah semalam..
Col astro nak masuk astro mustika hd,
boleh plak ter langgan channel Astro Citra..
bak kate papa, ibu tgok la astro bella ni 
sampai tahun depan pun tak kluar Aaron Aziz
Mak Stressss tau.. terpaksa la
gagahkan jgak mate tgok kat online mlm td..
ADAM MUKHRIZ punye pasal..
(nasib baik la laki mak tak kisah =)... ) 
jom la layan skit gmbar si pilot ni..




Tuesday, September 18, 2012

I'M COMING!!!




Mood cuti2 malaysia udah mari..
sempena besday Girl (Kakak Airis) 25 Sept 2012 
and besday Boy (Papa) 26 Sept 2012...
Cat City.. I'm Coming On 24th Sept 2012!
Insyaallah..semoga di permudahkan..amin

PENYEJUK DIMATA..PENAWAR DIHATI..









Ya Allah.. 
Kurniakanlah kami..
Zuriat Yang Solehah..
Sebagai Penyejuk Mata..
Penawar Dihati..
Amin

Tuesday, September 11, 2012

WORDLESS WEDNESDAY..

ape pun tak boleh..kikikiki

AIRIS COLAH (SEKOLAH)

 cerita hari pertama airis colah (sekolah).. colah tu die yg cakap..
11 JUN 2012 - 2 tahun 8 bulan, kami dh decide hntr airis ke school.. 
C.I.C presint 15 jadi pilihan kami..
half day je anta airis.. smpai pkul 12..
next year kene skol full day ye airis..
ni sbgai training je nak biasakan airis dgn
suasana persekolahan..
dah basi pun cite, tpi ttp gak nak tempek kt sini sbgai kenangan..
first day, banguan awal pkul 6.. excited sgt nak g skool.. hari2 duk sebut, bile kakak nak g 
skol ibu.. kakak nak blajar ABC..nak jumpa frends.. nak nyanyi2..
ewah2.. ye la, umur mcm tu, tu je la yg diorng tau kan..
mak nye pun teruja sgt2 pade hri pertame anaknye nak ke sekolah.

tak pernah2 nak ikat rambut sebelum ni, tapi pagi tu
semua pun boleh..jam tu ibu blikan semlam sbb nak 
umpan kakak g skol ..hihih

bile sampai skol, menonong je jalan ke tecer die.. 
excited sgt2.. tu tecer wani
airis sgt gud girl.. tak menangis pun.. 
teacer pun ckap airis gud, sbb kebanyakan yang masuk sem 2 pada hri 
tu mmg meraung, berguling semua ada.. ni yg syg kat anak ibu ni.
pandai bawa diri..
hari ni pun airis dah tak pakai pampers lgi tau..
gud girl airis..
teruja tgok kwn2 semua pkai uniform..
esok airis pakai uniform ok.. 
nanti ibu story lg ok.. dh kul 12.30 mlm ni
gigih jugak nk update blog ibu yg dh bersawang ni..
=)


Friday, August 31, 2012

SELAMAT HARI RAYA

 Selamat Hari Raya Aidilfitri.. 
Maaf Zahir dan Batin..
Bersawang, Berhabuk dah blog ni..
lama betul tak update..
jumpa lgi next time ok!