Wednesday, October 5, 2011

GAMBAR KAMI TELAH DI COPY UTK PENIRUAN

Salam kepada semua customer AIRIS WALL DECO..pihak kami telah dapat mengenal pasti sumber2 yang telah dipercai mencuri gmbar 2 di dalam blog kami termasuk gambar anak kami untuk tujuan peniruan.. Dan kami telah mendapat tahu, org yg mencuri gambar kami telah mem publishkan gambar2 kami di dalam facebook beliau sebagai contoh untuk menjual produk mereka.. sekiranya ade pelanggan2 saya yang terjumpa gambar2 dan fb org tersebut, boleh hubungi saya secara personal untuk kami mengambil tindakan selanjutnya.. -sya telah mendapat maklumat dari sumber2 yang boleh dipercayai-


Kerjasama anda diperlukan dan didahulukan dgn ucapan terima kasih..

3 comments:

Salina@IbuAqil said...

Kejam btoi ler.. X baik mcm tu.. Sabar je lah ye dear..

syawalsimpsons said...

yeke..tak baik tuu....nak check la...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

ye ke ayu...nanti sama2 kita membenterasnya...sabar ok