Monday, April 18, 2011

REZEKI.. ALLAH YANG TENTUKAN BUAT KITA..

Alhamdulillah.. 
skang ni aku dah 34 week's preggy..
dan Alhamdulillah juga, rezeki di hujung2 
kehamilan ni melimpah ruah...
Oder Cotton Frame, hari2 ade je.. Syukur sesangat.. 
dengan limpah rezeki ini..
Minggu lepas aku dapat siapkan hampir 
50 pcs cotton Frame..
oder yang menunggu untuk minggu ni pulak, 
nak dekat 40 pcs juga..
Tapi ade yang dah hantar dan pos skit2..
Letih... memang letih.. itu tak di nafikan..tapi, 
dek kerana minat, 
aku terpaksa abaikan saja keletihan tu..

Macam ne plak dgan airis??? 
adekah aku abaikan dia?
oh.. tidak same sekali.. aku akan jlnkan 
projek aku bile die dh tidur..
Airis tidur pun dlm pkul 9.30 mlam.. 
so senang la aku nak buat keje..
Habiskan masa bermain dan bergurau dgn anak dulu, 
then barula buat kerja part time..

Macam ne plak dengan kesihatan aku?? 
baby dalam kandungan pulak mcm ne??
adakah terabai kesihatannya? Insyaallah... 
Allah akan berikan yang terbaik dan kekuatan
untuk mencari rezeki yang halal..

baby dlm perut pun,tido awal juga.. 
nak dekat2 pkul 12 malam nt, baru die jage..
menyepak.. menendang..menyiku.. hehehe.. 
Terima Kasih yang tak terungkap 
buat suami ku tersayang
kerana sudi membantu dan bekerjasama dalam
menjalankan perniagaan kita ni..
Walau ade juga rintangan dan anasir2 yang cube 
memboikot perniagaan kami,
Tapi kalau Allah dah tetapkan 
rezeki kita takkan kemana kan??
Insyaallah, lepas pantang nanti, 
aku akan pergiatkan lagi bisnes ni.. 

Doakan yang terbaik buat kami sekeluarga..

2 comments:

aDieyZa said...

semoga akk n keluarga akn trs dimurahkan rezeki..

syawalsimpsons said...

harap pas kuar new baby adala rezeki tok ayu sekeluarga...amiiinnn