Sunday, March 27, 2011

LARAT KE AKU???

Baru jap tdi dapat call.. ade member nak oder 32 pcs Airis Wall Deco Cotton Frame..hmm.. banyak..
Alhamdulillah.. rezeki.. kalo xde duit datang nya dri jual cotton frame ni, mgkin blnja pun kena catu2.. maklumla.. mkn gaji ngan govt.. bnyak mane la sgt pun.. nak2 skang ni aku dh start bayar rumah yang RM 8++ sebulan tu.. Adeh!! botak kepala ku.. Skang ni aku dah 8 month preggy.. larat g ke nak wat oder yang banyak2 tu.. Insyaallah..moga Allah memberi kekuatan tuk aku dan suami.. semoga rezeki ini terus berpanjangan... Syukur atas nikmat rezeki yang telah engkau kurniakan ini..Amin..
Jom la klik2 banner kat bawah tu.. mane tau ade yang berkenan di hati..


http://cottonframe.blogspot.com/

6 comments:

sakila's craft said...

waaaaaaa....byk tuh ayu...i'allah, tuhan akan bg kekuatan untuk mencari rezeki yg halal...sama2 berdoa untuk kejayaan di masa akan dtg...aminnnn

airis naufal said...

tu la.. rezeki kak.. di akhir pregt ni.. byk plak oder.. alhamdulillah.. berkat usaha iklan sana sini.. berbaloi jgak..

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

wah rezeki tu best betulkan....

mekchu said...

hai.. malatop sgt design wall deco tu.. kalo nak print gmbr muka sendiri pas tu tlg framekan boleh tak?

airis naufal said...

cik jue: alhamdulillah..

airis naufal said...

mekchu : boleh.. tapi gambar tu nak print sendiri ke atau kami nak print kan? kalo nk print sendiri kena guna canvas print.. kertas gmbar biasa tak boleh..