Sunday, March 27, 2011

3rd PUTRAJAYA HOT AIR BALLOON

ENTRY LAPUK..
Hari Sabtu, Seawal 7.30 pagi kami dah ade kat sana.. 
mase tu belon tengah berlumba2 di panaskan tuk diterbangkan... teruja btul airis dpt tgok belon besar2.. dlm kete pun dah jerit2.. parking pun banyak lagi kalo dtg pagi2.. tahun lepas kami pegi pun seawal 7.00 pgi jugak..mase tu airis baru 5 bulan.. kecik lgi, tak tau ape2 pun..cite nye kat sini kalo nak tgok..
Cuaca pagi tu pun, ok je.. tapi ptg sabtu tu hujan turun.. kempunan kami nak naik belon free  hadiah kemenangan tempat pertama merekacipta lego... dpt duit n naik belon yang terbang jauh2 tu free je..mmg bertuah btul kami.. rezki airis n baby dlm perut..hehehe..
hari ahad plak, kami masuk lgi contest.. kali ni dpt no 3.. berbaloi jgk sbb hadiahnye duit.. dapat la kami bwk blik RM 270 tanpa berasa penat sepanjang 2 hari kat sana.... cume lapar je.. jom la layan pic2 kami spnjang berade kat sna.. byak gile pic.. layannn je la.. zasssss















6 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

so sweet belon doraemon tu, time kita pi tak de belon tu kalo tak mesti balqis suka punyer

MummyEcha said...

meriah tgk belon2 tu...sedih sebb x dpt g sana..huhuhuhu

airis naufal said...

anje: belon doremon tu ade time pgi2 je.. sbb payah nak naik,, brt sgt kot.. byak mkn dorayaki.. haru sabtu tu pun naik separuh je.. pastu jatuh blik..

airis naufal said...

cik bal: laa.. nape x g cik bal.. meriah tahun ni, sbb ade doremon.. xpe, next year g ye

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to airis: ha...ha...kelako je...balqis punyer la tunggu nak tengok belon doraemon tu siap tanya2 lagik "mama mana belon yang mama cakap tu"...adei bukan mama nya bohong, tapi rupanya doraemon tu banyak makan tu yang tak larat nak naik, tapi ada yang kata belon tu koyak...

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said...

emm..da setahun berlalu cepat ye..tahun ni x sempat pegi cuma p tahun lepas jer...suke tengok pic airis sorang2 tu...no 3 dari akhir....