Sunday, February 20, 2011

REZEKI BERGOLEK DI KARNIVAL WOW PUTRAJYA..

Korang2 ade pegi ke Karnival WOW minggu lepas??? aku plak, hari jumaat tu dh pegi terjah sbb karnival ni depan opis je.. dapat gak la 2, 3 ketul paper bag sbb melawat both2 diorng tu.. hari Ahad tu pegi lagi, saje nak jln2 bawak airiS.. pkul 9 pgi kami dah smpai, sje pgi awl sbb kalo g awl  leh blik awl...lgi pun cuaca skang terlalu panas.. nak2 dlm keadaan aku yg memboyot ni, agak tak sesuai rasenye kalau nk berpanas2 disana..Tapi, ape yng best nye, bukan panas je yg aku dpt, tapi aku siap dapat duit lagi.. bkn sikit ok!!! tapi RM 500 tu.. korang percaye ke ape yang aku ckp ni? kalo krg tk caye pun,  korang kene percaya jugak.......hahaha.. jom tgok buktinya kat bawah...berbaloi..baloi..

rasenye ni la kali pertama Aku pegi karnival aku join game.. tak sngka lak leh menang.. rezeki.. alhamdulillah...
jom layan pic2 kami bersapau di karnival WOW..
adoiii.. panas la ibu.. jom la balik..
dapat pun belon dora.. tak sia2 saya pujuk ibu tadi..


mcm2 rupe budak kecik buat..

hah... hambik..lalat pun boleh masuk daa...
dengan abg haikal n kakak dania
acara menyusun lego.
sebelum game crossword hunt
DOBOT!!1 VERY THE DOBOT..

8 comments:

CiK JuE said...

kalau dah rezeki pergi jalan2 pun dapat duit...alhamdulilah...

airis naufal said...

tu la.. alhamdulillah.. bln 3 ni jgn lupe ke karnival hot air ballon plak.. heheh

wahida said...

hah? rm 500? huwaaa!! saya jeles okeh...

Zur@ZaRi said...

waaa... rezeki sungguh!!!

tahniah...:p

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

Rugi tak beli?: "Tikar Getah Kanak-Kanak"

airis naufal said...

wahida: ala.. jgn la jeles.. bkn slalu pun menang ni..heheh.. kebtulan je..

zurazari: tq zura.. jom dtg ptrajaya bln 3 ni...

Hanis Azla said...

Alhamdulillah rezeki.. bestnya.. Salam kenal yer..

airis naufal said...

tq hanis.. salam. kenal..

Aleyn said...

Amboi...menang besar nih...congratttt...suka tengok anak u tgh pegang belon Dora...rupa pun dah lebih kurang jer..hehe