Tuesday, February 15, 2011

PERASMIAN PEMBUKAAN AIRIS WALL DECO

Salam kawan2... harii tu kan ade cakap pasal blog bisnes saya ni kan? 
so, baru hari ni nak buat perasmian la kononnye.. 
padahal blog tu dah beroperasi lebih 2 minggu..
Meh nak cite skit pasal Blog baru tu...
Sebenarnya kami buat bisnes ni sejak dari bulan JULAI  tahun 2010 lagi.. 
mula2 sekadar tuk cuba2 dan untuk buat hiasan rumah kami je..
Pastu terdetik pulak nak iklan kan kat MUDAH.COM.
mane la tau, ada org berminat dengan COTTON FRAME kami tu.
Dengan tak disangka2, sambutan diluar jangkaan..
tak menang tangan kami nak buat.. asal balik keje je,
aku terus buat frame..hari minggu pun same.. duk bertukang ngan my asben..
kami buat cume berdua.. tiada pertolongan dari sesiapa pun..
Alhamdulillah... Dari hari ke hari, oder tak putus2.. sesape nak oder, 
kami cume email kan je design2 tuk mereka pilih.. so, 
bertambah skit la beban tu.. nak kena email sorang2...
So, kami ambil keputusan tuk buat Blog Bisnes kami. 
Senang untuk customer buat pilihan design mana yang mereka berkenan.. 
Blog tersebut kami namakan dengan 
AIRI'S WALL DECO
LINK:
Tercetusnya idea ketika kelahiran permata hati kami 
AIRIS MIA DARWISYAH BT HAFIZ
betul kata orang, setiap anak tu, ade rezekinya tersendiri...

so, pada semua teman2 bloggers, silalah view blog baru kami..
dan sokonglah kami tuk terus maju.. Insyaallah kami akan menaja 
sebuah contest yang akan dilangsungkan oleh rakan blogger iaitu
dengan 
hadiah utama 3 pcs AIRI'S COTTON FRAME termasuk postage.

semoga ALLAH memurahkan rezeki kami sekeluarga...Amin..


2 comments:

rina a.k.a jaijina said...

alhamdulillah, moga² maju bis ayu ni kan..rina ade jugak cuba² buat on9 bis ni, tp takde mase lah nak kejar, huhuhuh..

kim salam kat airis ye..dah lame dah tak jengah sini..alahan kuat sgtlah..camne lak ayu?

Mrs.Imran said...

TAHNIAH ayu...alhamdulillah dgn rezeki anak2 nih, tp awak kena jg gak diri tuh...rehat kena byk...apa2pun...good luck...dah tgk n follow terus blog deco tuh sblm keluarnya perasmian nih...hehehehe