Tuesday, January 25, 2011

LAST DAY @ CAMERON HIGHLANDS....


Pagi2 lagi airis dah mandi.. ibu die yang dah tua ni, kaki kene air pun dah mengeletar.. tapi die, mandi skit punye lame da... tak sejuk gak nye.. pas mandi tu biru gak la bibir airis.. ha, tu laa... sape suh berendam lelame...

sebelum kluar jalan2 n shopping, kami possing dulu kat hotel.. mcm biasa... dengan bantuan tripod.. tu yg pic senget benget tu..
dah tak sabar sgt la tu nak jalan2.. berlari2 tinggalkan papa kat blakang
hai...peaceee!!






posing ngn ibu plk la.. asik pic ngan papa je.. biru bibir airis.. nampak sgt tgah kesejukan...



 kat stoberi corner..
papa ngan ibu nak possing jap.. airis mane? mane lgi kalo tak kat menan token2 tu.. kasik can kat papa ngn ibu nak mesra2..hehehe






ni la menan token2 tu.. mcm2 jenis ade kat sane..  siapkan duit je la..

papa shopping ngan airis.. airis tgah pikir..hmmm... nak bli ape ek papa???









MY HAPPY FAMILY... skali lgi dgn bantuan tripod.. pic x bape clear



Kami dah nak balik dah.. antara pic2 airis dgan muke yg notti..  mcm2 prangai di buatnye..
die pun sibuk jugak nak tolong papa angkat beg.. macam la larat sgt.. awk tu dh la cenonit..


good bye villa Dahlia @ Cameron Hinghlands... tahun depan kami datang berempat pulak ye...

2 comments:

Cik Jue said...

BUKAN MAIN LAGI KORANG POSING YE...
AKAN KU JEJAK KAKIKU KESANA...

ayunaufal said...

hehehe., ape lg cik jue: cuti mggu depan g la terjah cameron