Thursday, December 23, 2010

PICNIC YANG TAK DIRANCANG...

Hmmm.. lame tul blog ni sunyi kan.. tuan punya blog diserang keracunan mkanan( akn diceritakan kemudian.. nak cite dulu psal entry yg tertunggak2 ni) bile tuan punye blog dah ok dan kembali ke opis, ade pulak org yang telah merosakkan jiwa tuan punya blog sampai terkeluarnye entry yang lepas tu... so, terhalang lagi nak story cite2 yang lain... so............ kali ni baru la tuan punye blog berkesempatan nak buat entry, walupun cirit birit n muntah2 masih menghantui diri... hehehe
Ahad lepas kami ke PD.. x rancang pun.. just cakap ngan papa " papa, jom bwk kakak mandi laut nak?" papa kate "ok..jom..." hmmmm... ape lagi... masak sambal ayam n masak nasik ngan sup airis, terus gerak ke PD... lame dah tak g mandi laut.. mase 1 st time bwak airis mandi laut mase umur die 5 bln... seronok tul airis dapat peluang mandi laut n main pasir... jom tengok gambar, jgn sampai korang muntah air laut dah la ye...hehehe

wahh... best nye.. papa ngan ibu nak bawak g mandi laut...anak papa yang comei lagi notti..hehekami..... otw g PD..

sampai2 je tepi pantai, airis terus meluru nak mandi sambil tunjuk2 laut.. x sempat nak ganti baju mandi dulu.. ngn pampers2 pun die bedal bawak dalam laut.. nasib baik tak yak yak..heeee

peace versi airis.. bukan 1 malaysia tau...





dah.. dah... jom naik.. papa dah penat ni.. g main pasir ngan ibu lak..


peluang yang takkan dilepaskan... bukan senang ibu nak bagi main pasir cam ni.. hehehe.. xpe.. biarkan airis dengan dunianya... ibu! plez don't disturb me ok!...


kami dah nak balik.. tapi, geram je nak terjun dalam air tu lagi..

tata... nanti nak ajak ibu ngan papa g jalan2 lagi...

7 comments:

Cik Jue said...

airis yang memang gila main air laut....tak tahan main pasir tue..kalau kak farisyah mintak maafle..tu yang malas nak bawak pi laut buat menangis je...

ayunaufal said...

bkn air laut ke cik jue.. mcm2 air airis mmg suke main air.. part pasir tu, mmg peluang keemasan la.. xnak bangun dari pantai tu.. jenuh gak la nak suh naik atas.. sampai menggigil2 n biru bibir tu...

lovezalovelady said...

tomey die.. suke sgt mandi manda ni..

ann @ hatiberbunga said...

bestnya main pasir..!!
klau si Ayra la.. harus masuk mulut tu. hihi..

ayunaufal said...

eza: mmg suke.. bkn suke mandi je,, suke minum air laut skali..

ann: heheh.. normal la tu..airis pun ape krgnye.. kene sntiaase perhati, tkut masuk mulut..

anie said...

Bertiga pun jd picnic..best2..comei2 pic airis.geram tgk dia

ayunaufal said...

jadik je.. janji airis happy... hehehe