Wednesday, December 8, 2010

MY 3RD BABY... INSYAALLAH...

Ni la pic scanning baby mase hari isnin tu.. first time tengok ni...hehehe... seronok je die berenang2... mase g check up tu, kandungan dah 16 minggu kalo ikut kiraan last period... tapi doc Kham cakap, kalo ikut scan sebenarnya baby baru berusia 13 minggu... hmmm... mugkin sebab period aku x btul..dah lari pulak due date .. sepatutnya 22 Mei 2011.. kat scan dh jadik 08 Jun 2011... ermmmm... x kisah la.. janji anak ibu ni selamat, sihat, dan sempurna semasa dilahirkan nanti ye... Insyaallah... semoga Allah perkenankan doa ibu... tak sabar menanti kelahiranmu ke dunia...


ni la pic penuh baby... jelas nampak kepala, badan, tangan, kaki, tali pusat ngan uri... jom zoom lagi skit bagi jelas..=)

8 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

yeay, airis dah nak jadi kakak..thaniah ye ayu..

alyyani said...

salam ayu, tahniah! memula confuse 3rd baby, bila tgk side bar baru tau. sorry tetinggal tren. anyway, take take a good care of yourself ye. airis nak dpt adik! :D

btw, check up dgn dr kham eh. sebelum ni deliver dgn dia gak eh? dia best kan? tp tu la, nak tunggu turn, becinta!. huhuhu... sama la kita dgn dr kham jugak cuma belum ada peluang bersalin dgn dia lg sebab balik kpg.

tahniah sekali lagi :)

ayunaufal said...

rina: tq rina..=) echa bile g nak dpt adik ni...hehehe

alyani: hmm.. mmg sume sekali nak masuk 3 dah.. tapi yang 1st baby tu, meninggal dlm perut mase 38 minggu pregt..
airis dulu deliver ngan dr kham.. mmg best dr tu, baik.. lembut je.. sejuk je ati..hehehe.. insyaallah, kalo diizinkan Allah yg ketiga ni pun nak besalin ngn dia..

anie said...

ayu klu due ayu jatuh 22 mei sama bday k.anie la hehe...
betul2 janji dia sihat,selamat..

ayunaufal said...

hehehe.. ye ke kak.. wah, kalo bby lahir 22 same ngn akk la.. zahra plak same ngan saya..heheh..
tu la.. x kisah lahir bile2 pun..jnji sihat n sempurna

Cik Jue said...

kak jue doakan yang terbaik buat adik airis seperti mana kakjue
exsited menunggu kelahiran airis

echa said...

moga dua2 selamat hendaknye......dan airis akan jd kakak terbaik buat adik yg bakal hadir....

ayunaufal said...

cik jue.. teringat mase nak tggu airis lahir dulu, hari2 cik jue pegang perut saya... hmm skang ni cik jue dh jauh... hmmmm.. cedihnye... saya jgk doakan yg terbaik buat cikjue, poji n farisyah...

echa : insyaallah cik bal.. cik bal bakal menyusul...hehehe.. moga adik airis selamat n sihat mase lahir nanti.. fobia bile teringat kelahiran pertama