Sunday, December 12, 2010

MIZZ U SO MUCH MY BEST FRENZZ..

Sabtu hari tu wedding my fren kat serting.. salah sorang antara 8 org kawan aku dari sekolah dulu... patutnye 9 org.. tapi sorang budak itam dah menarik diri, so...tinggal la 8...hehehe.. Firstly nak wish Wedding Day To my frenzz JULIZA N DAWIE... semoga berbahagia hingga hujung hayat.. x sangka ek, korang kawen.. hehehe...
mase g rmh jue tu, dapat la kami berjumpe.. tapi bukan se
mua lapan org tu datang, cume aku, zila, ana, nonet ngan elis je... nisa ngn zana x dapat jumpe, maybe diorng ade hal kot...

yang tak sangka nye si budak itam tu pun datang jugak... hmmmm... nak cite skit pasal si budak itam tu.. actually, die adalah best fren aku ma
se sekolah dulu... best fren sgt2 sampai tak dpt dipisahkan la kononnye..ecececehhh...
disebabkan terlalu rapat sampai tak boleh dipisah
kan la agaknye kami jadik musuh skang...
panjang kisah nya dan tak perlu nak diceritakan disini... nanti mengaibkan si budak itam pulak... tak baik..tak baik.. ta
k baik...
dan...............................
sampai la ke hari ini, aku tak boleh lagi menerima sibu
dak itam tu
sebagai kawan aku, walaupun kami dah
beranak pinak...
agak2nye bile la kami nak berbaik semula ye??? mungkinkah????
hati ku belum bersedia menerimanya....cewahhhh..
teremosi aku bile cite pasal si buadak itam nih...
berbalik semula cite psl kat kenduri tu, aku tak tgok lgsung muka dia.. nak2 muka laki die... muka anak die sempat gak la aku jeling2.......kejam kah aku????? arghhhhhh tidak...... sesungguhnya masa tdk dpt diulang semula... hanya aku dan si budak itam je yang tau ape sebenarnye terjadi antara kami.... hati ku luka parah, hancur berkecai bagai kaca terhempas ke lantai simen...warghhhahahaha....

meh layan gambar2 reunion kami.. walaupun dah 9 tahun abis skolah, tapi kami x pernah berpisah.. sayang korang sume.. gambar ni reunion tahun 2010 kat Cameron Highlands..
hasil sentuhan kretip kawan ku yang senget.. zee azila.. ekekekek...
pape pun, thankss coz mghrgai our relationship....lawa...


pesanan tuk si budak itam kot2 die terbaca blog aku ni :
anggaplah persahabatan ini tak pernah terjalin antara kita....
aku dengan kehidupan aku,
dan ko dengan komitmen ko yang tak pernah abis sampai lupekan kawan2...
keep it up girlzz!!!!!

ko adalah salah seorng yang paling rugi sbb
mensia2kan sahabat baik ko sendiri...
semua org ade komitmen dan kehidupan..
tapi itu semua bkn penghalang utk kita lupakan kawan...
kawan... dan kawannn............
teruskan dunia ko dengan SUAMI KESAYANGAN ko dan ank2 ko...

1 comment:

Cik Jue said...

marah gile..takut tue...hahaha andai hati ini dilukai memang sukar untuk menerimanye kembali...