Wednesday, December 1, 2010

ENTRY KHAS FOR JAIJINA..

Cewahh... tajuk x leh bla... hahaha.. sebenarnye nak cite pasal hadiah contest from jaijina yang airis menang 3rd place tu, dah sampai semalam.. so cute..duit RM 30 pun dah slmat di kreditkan hari tu.. .. tq ye Jaijina.. jom tengok airis dapat hadiah ape ek??nak tau adiah ape? jap eaa.. jap eaaa...didapati seorng budak kecik telah membawa lari bungkusan hadiah itu dan meninggalkan beg kertas ibunya ditengah2 jalan...hahaha.. haddoiiii kamu ni airis..tadaaaa... ni la adiah yang cute itu..ibu.. tolong bukak kan bole tak?


ni la rupe baby gap pyjamas nye.. tq so much aunty rina.. tapi....................................................
airis x leh pakai lagi la anty... sizenye besar.. tggu airis besar skit ye..
nt airis pakai, ibu buatkan spesel entry tuk anty ye ye ye ye...hehehe

1 comment:

az rina a.k.a jaijina said...

heheh, baju tu mmg besarlah yang..mmg auntie kasi yg besar punye..kalau terkecik kang tak boleh muat lak kan..tunggu airis dah besar skit, leh pakai ye yang..