Tuesday, November 9, 2010

THANK YOU PAPA & KAKAK

1st nak ucap tq so much to papa sebab bawak ibu bercuti di Tiara Beach Resort Port Dickson sempena hari lahir ibu pada 30 OKT 2010 hari tu.. walau tak sejauh mana, ibu amat menghargainya... tq jgak sbb buat suprise besday tuk ibu... tq skali lg sbb beli kek yang sedap tu n tq tq tq jgak coz bagi hadiah kat ibu... cantik sangat..

HIDUP IBU SUNGGUH BERMAKNA DENGAN KEHADIRAN
PAPA DAN AIRIS..

KASIH SAYANG YANG PAPA CURAHKAN PADA IBU,
DAH CUKUP BUAT IBU TERLALU GEMBIRA...
TERIMA KASIH KERANA MELENGKAPKAN HIDUP IBU
MENJADI SEORANG

ISTERI DAN IBU KEPADA ANAK2 KITA..
TERIMA KASIH SAYANG DIATAS SEGALANYA...
I LUV U SO MUCH...


jom layan gambar je.. xde idea nak story panjang2...hehehe


Day 1

Day 2

8 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

wa..terharunya!!walaupun bukan saya yg dpt, hehe..

anie said...

pasni sama2 la sambut bday dgn ank k.anie lak

anie said...

airis byk bgambar dgn papa dia..mamanye mana?

Cik Jue said...

wah bestnye....hafiz memang ro,romantik...

ayunaufal said...

mama zakwan: hehehe...mmg terharu... ni sume idea papa ngan anak dara sorang tu...

kak. anie: tu la.. nt zahra kene bg hadiah kat cik ayu la ni... hehehe...biasa la k.anie.. ibu die x suke amik gmbar.. bagi can kat 2 beranak tu je..

kak. jue: mmg romantik la k.jue.. siap bwk hadiah special lg.. tpi x upload... malu...hehehe

echa said...

wah...best2 :)

alyyani said...

happy belated bday ye mama airis. happy sgt bila hubbby buat something special on our bday kan. tak terucap. :)

seronok tgk airis. tgk muka airis tebayang my nia. sebab rambut sama lebat kot :)

ayunaufal said...

tq alyani...mmg happy bile hubby hargai diri kita ni...=)

hehehe.. btul la...rmbut nia lbih krg rmbut airis...
bile nak buat contest yang best2 lgi.. baju poney yg airis menang dulu, x pakai lg, besar skit.. saj erequest size basar..hehehe dlm 2,3 bln lg dpt la pakai tu.. nt sy bt special post psal hadiah tu ye.. tunggguuuuu