Monday, June 11, 2012

26 Mei 2012 - AMANI IS TURN 1!

Adik dah setahun! hepi besday adik amani.. kami semua sayang adik..
doa ibu buat adik..
*semoga menjadi anak yg berguna buat papa dan ibu..
*semoga Allah melindungi dan  memberkati hidup adik di dunia dan di akhirat..
*belajar pandai2.. dah besar nanti boleh jadik doktor
*jadi adik yang baik buat kakak..

Tak sabar nak tunggu besday party adik hujung bulan ni.. semuanya ibu dah aturkan.. hehehe.. rasenye kakak airis yang terlebih excited nanti kan??  harap adik hepi dan enjoy ok!!


adik tak leh jalan lg.. baru nak menapak 2 - 3 langkah.. bile lepas mula la adik duduk terjelepok.. eiii..geram ibu.. malas btul nak jln.. tapi skang dah berani skit2.. harap raya ni adik dah boleh jalan..


tapi yang peliknye tang gigi adik.. boleh plak tumbuh menyenget.. seingat ibu, hari tu adik terjatuh.. gusi adik terhantuk kat bucu meja.. berdarah.. mase tu gigi baru nak tumbuh.. maybe sbb tu gigi adik jadik macam tu.. kesian adik.. nt kita jumpa dental ye dik..




Adik sangat manja dengan ibu.. kakak dah beralih pada papa.. bile minum susu, adik suke masukkan jari dlam mulut ibu..lepas tu Suruh ibu gigit2 manja jari2 comel adik tu.. heheh.. awak sgt manja ok..


bile malam, sebelum nak layan mata, adik suke gosok2 tangan ibu.. punyelah lembut.. kekadang ibu  rase geli pulak.. hihihi.. kelaka la awk ni dik..


Skang ni sgt la lasak.. habis semua adik nak punggah.. ibu rase time cuti, ibu kene kemas rmh 24 jam... fengsan.. penah skali adik main toner printer ibu.. habis satu badan kaler biru termasuk mulut n muka skali..hihih.. nak marah  pun tak sampai hati..  adik..adik..



we LOVE u ADIK AMANI!!!

7 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

HAPPY BESDAY SAYANG...
KAMU MEMANG LASAK....

Salmi Khairil said...

comelnyer dier..

Imaan09 said...

comelnya.. happy besday adik amani..

Imaan09 said...

comelnya.. happy besday adik amani..

syawalsimpsons said...

selamat 1 tahun adik amani..

Sh@ S@peri said...

happy birthday amani

Aleyn said...

Happy Birthday Amani!!!

Oop...nak tanya sket..ari tu u gi Sabah kan...amik pakej tak?...bleh bagi contact no. orang tu tak?...

Saya nak pegi next month..tapi sampai lani...nak amik pakej apa2 lagi...

Kalau tak keberatan, letak info kat blog saya yer..thanks