Tuesday, February 7, 2012

AMANI MILESTONES

Adik Amani dah nak masuk 9 bulan, 
baru la ibu terhegeh2 nak update perkembangan tumbesaran amani.. 
mesti amani besar nt, fikir ibu ni x syg adik.. 
kalau kakak, siap ibu countdown lagi besday tetiap bulan.. 
siap letak perkembangan kakak tetiap bln smpai kkak setahun.. 
adik???.. xde pun...
 setiap ape perkembangan yg kkak btt, 
semua ibu update dlm blog.. 
adik.???. xde pun... 
setiap tempat yg kakak pergi, semuanye ade sejarah dlam blog ibu.. 
adik??... xde pun.. isk isk isk.. 
seolah2 ibu dpt membaca, ape yg adik rase bile bace blog ibu nt..
ibu bkn nye x nak catat semua perkembanagan adik,
 cume ibu tak sempat.. ye la.. mase kkak kecik dulu.. 
ibu mane ade bisnes mcm skang.. boleh la ibu hari2 update blog.. 
sakng ni, bile ade mase skit pun, ibu dh kene curi2 bt edit gmbr2 customer..
tambah lagi mlm2 nak tidokan adik yg kdg2 amik mase 2 jam tu,.. 
nak berkepit je ngan ibu ni.. 
kalo boleh 24 jam nak duk bercabang ngan ibu ni..
 Manja sgt..  adik jgn la merajuk ye adik.. 
bkn ibu tak tulis tu bermakna ibu x syg adik.. 
ibu syg adik sgt2.. ibu syg semua anak2 ibu..

LUVVV U ADIK!!
nah, ibu combine skali milestones adik 9 in 1.. in the next entry ok.. nk kumpul2 gmbar adik dulu..

1 comment:

Aleyn said...

Alololo..tak per...next entry nanti mesti ader citer dan gambar banyak ni