Wednesday, December 28, 2011

HOBI IBU LAGI DAN LAGI..

Hobi ibu ni ade byk.. 
salah satunye adalah snap2 gmbar.. 
lately ni sgt2 suke snap2 gmbr.. 
walaupun bzy dgn hobi yg satu lg tu 
( bt frame, design frame).. 
tapi, camera ttp di hati.. asal ade waktu terluang, 
snap2 tu mesti perlu.. 
untuk kepuasan diri sendiri bile dpt
 tgok gmbr yng di capture tu cantik.. 
takde la cntik sgt, tapi bagi ibu yg  tak pro, 
dan tak pernah blajar fotografi kat mane2 ni..
ape yg ibu  snap2 tu ok la jugak... 
nak join kelas2 fotografi mmg ade niat, 
tapi masa mengatasi segalanya.. tak sempat.. 
tapi, dengan cara practice selalu pun,
 kite boleh bandingkan cara kita 
masa mula2 snap2 dengan skrang.. 
creatif tu perlu bagi menghasilkan gmbr yg cantik.. 
hmm..panjang pulak berceloteh.. 
ade satu je niat tak tercapai lg.. 
nak beli FLASH for my BABY D
(gelaran tuk nikon d90 saye) hehehe.. 
dah survey hari tu, tapi hrganye riban ribun jugak.. 
tunggu la kot2 papa nak bg hadiah 
sempena annyversry b ke 5 bln 1 ni..
boleh ke papa??? hahaha

pic 2 dibawah ni semua, no editing..no crop2.. 
no touch up2.. original capture from me!













5 comments:

syawalsimpsons said...

walau no edit...still cantik kakak...yang best airis dah besar je nampak...nampak rupa kakak

Salina@IbuAqil said...

Sangat2 cantekkkkkkkk!! ;)

Aleyn said...

Nice shots

sakila's craft said...

kenapa sampai riban2 harga flash nya, ratus2 dah dpt dah...

noor said...

wah cantiklah gbr yg awk amik...nice piccas