Monday, May 23, 2011

TAK DAPAT DIPISAHKAN DENGAN PLAYGROUND..

Cuti Hari sabtu ahad, mmg tak sah kalo tak ke playground.. kami suke datang ke TAMAN PUTRA PERDANA PUTRAJAYA sebab org tak terlalu ramai mcm di Playground area PICC.. kdg2 g lepak2 kat masjid putra.. xpun kdg2 ke perbadanan putrajaya sbb kat situ ade kawasan lapang berumput untuk bdk2 main.. seronok sgt la si airis ni sampai xnak balik sbb dh lame x pg plyground..asik demam je sblum ni.. tgok pic je la jom
 tak sabar sgt dh nak naik mini coop die
 seronoknye kamu ye.. celik mata je main.. tu la die kalo dah name bdk2.. rase cam nak jadi bdk2 je bllik..


  layan je la anak manja awak tu ye  papa...
 menangis xnak balik..
 hahaha.. muke teruja..

 yeay! berjaya... lebar sengeh...
 suke sgt buat muke camtu, marah la tu kengkonon..

 
ibu pun nk bergmbar jgk... hehe

8 comments:

syawalsimpsons said...

hehehe...bestnyer kat situ,....nak bawa syawal gak la..tp kat sebelah mana ye kak...

airis naufal said...

kat atas tempat jogging tu sue, baru je bukak playground ni.. best jgk..

anie said...

sama citer dgn k.jue la...hihihi..geram tengok gambar ayu lawa2..nie rasa nak beli kamera besau jugak nie

airis naufal said...

k.anie: ha ah la.. kebetulan same.. angkat la 1 kak, utk kepuasan.. heheh

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

comey je dia, anak manja papa ye balqis kalo pi taman selagi tak puas tak mau balik, cantik mini ooper airis

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said...

ayu bukan anie je ...kana pun teringin gak...entah biler ler leh dapat...swonok airis ye... sampai x nak balik.. x pe x lamer t ade adik ,leh wat kawan....

nur hafizah^aka^pijot said...

amboi syoknye naik kete!!aunty nk tumpang leh??ihihi

Sh@ S@peri said...

kat mana ni ayu..cam best je