Tuesday, February 8, 2011

KASIHNYA PAPA....


Ni la salah satu sebabnya kenapa aku sayang sgtttttt kat suami aku...
sampai tertido buai anak.. nanti kalo anak dah dua pun, kena rajin2 gak ye sayang...
I LUV U..

P/S: Tuan punye blog tengah buzy dengan pembukaan blog  bisnes baru nya..
sebarang perkembangan  akan di update in the next week..

7 comments:

anie said...

alahai..bagusnye jadi papa yg mcmnie..

rina a.k.a jaijina said...

ginilah, kalau nak tidokan anak, ngan kite² sekali ttido..kadang², kite dah hanyut, anak sebok nak main lg..

MummyEcha said...

ni kalu kita kat tmpat tu pun akan terlentok sama hehehehe.....

ieda said...

nanti dua2 tangan pegang buai...good daddy.

Aleyn said...

So sweeeettttt...

AIRI'S WALL DECO said...

kak anie: hmm. tu laa... bertuah btul isteri die..hahah

jaijina: hahah.. btul2.. kite dh sampai dubai, anak baru nak bersiap..

AIRI'S WALL DECO said...

echa: itu sudah semestinya.. sok kalo ade 2 aku tak tau la cemane cik bal..

ieda: sudah semestinya.. mintak2 bile adiknya lahir, kakak dh tak tido buai dah..