Wednesday, December 15, 2010

CEMPEDAK OH CEMPEDAK....

kali ke -3 aku pregnant tetibe lak kali ni aku teringin sgt nak makan cempedak... mengidamkah aku??? hahahah... mungkin juga... hari2 teringatkan cempedak.. rase macm bau cempedak goreng menusuk2 kedalam hidung ni... bukan aku yang nak makan... tapi baby ok...
heheheh... ye ke? ade juga cari kat pasar malam, shopping complex, tapi hampa... skang ni bukan musim cempedak... k
alo buah nangka tu bnyak la... kat mane nak cari buah cempedak ni ye? kawan2 ku yang aku sayangi, kalo ade terjumpe buah cempedak jual kat mane2 , tolong la bagi tau hamba ye..
sodapnyo.....

lagi sodap kalau dapat yang ni...

5 comments:

Cik Jue said...

ok nanati jumep kak jue bagi tahu ok

ayunaufal said...

tq cik jue.. tapi dah cari area putrjaya mmg xde.. hafiz tgok kat kl plak nt kot2 ade..

az rina a.k.a jaijina said...

rina kalau tak peggy pon mmg suke cempedak..nak² kalau dapat yg goreng punye, panas²..perghhhh, sodap..

anie said...

ala siannye..cr cepat2 pastu mkn puas2 tau..nnt dlm pantang kempunan

ayunaufal said...

Jaijina: mmg sedap kalo dpt mkn pns2 ni... adui.. meleleh air liur

k.anie: tgah usaha cari ni k.anie..mntak2 ade la kat pasr chowkit...