Saturday, November 13, 2010

WEEKEND YANG HAPPENING...

Weekend ni papa cume cuti hari sabtu.. hari ahad papa dah keje balik.. so, kami menghabiskan masa dari pagi sampai petang dengan aktiviti bersama.. seawal jam 9 pgi keluar dri rumah, jam 7 mlm baru balik..hehehe.. penatt... apetah lgi bile berbadan dua ni.. tapi seronok sgt dpt habiskan mase bersama family..nak nak bile tengok keletah airis bile dah dapat kaki ni.. menonong je jlan sorang2 xnak di pegang... ade je orng yang die berkenan, die singgah jap.. adoiii... sabar je la AiriS ni...
jom la layan gambar kam
i ke Md Valley smlm..possing jap dlm kete...pssttt.. gemuknye aku..org berbadan dua mmg cenggitu kan? comeii..hahaha
nak cari sweter airis..sebab sweter yg ade sume dh kecik..
bape byak kali try daa... airiS pun naik bosan.. =)kalo prasan, sume gambar kat tangga.. sbb si kecik ni dok panjat tangga je kojenye..so, testing kt tangga pun x pe la.. janji rock..=)dah mule boring..."adoii ibu ni... bile nak abis try ni.. penat la airis..."hahaha...kelaka la airis ni..possing la skit, ibu nak amik gmbar ni..kalo g shopping complex, wajib la ade menda alah ni kan.. dan harus la ditunggang oleh anak dara ni.. nmpak dari jauh je dah tunjuk..nakkk..nakkk.. muke x leh bla je bile dpt naik.. org duk kat atas.. die duk kat lantai..
part paling best.. sepah2 kan barang2 yang ade...hehehe...abis stokin tu airis sepah2 kan kat bawah... tertonggeng2 la, pekerja kedai tu susun balik...aku dah x larat nak ligan airis kesana kesini.. papa plak duk sibuk pilih kasut..last2 x bli gak..

lupe plak nak story.. mase kami ade kat F.O.S tu, terjumpa plk kawan lama mase kat unit k JPA dulu.. Nurul Kamariah @ Kuyun.. jauh bebenar bdak tu berjalan.. tapi x sempat snap gmbar, sibuk sgt borak sampai kamera ade kat tgan pun lupe nak snap gmbar..ape daa...

sume gmbar kat atas diambil guna my Sony Cybershot
x larat nak bawak Nikon gedabak..

6 comments:

Cik Jue said...

comel si airis posing..shoping sakan ye...

ayunaufal said...

x de la cik jue... bli baju selai 2 je..hehehe

anie said...

tgk rambut airis igt zahra..tgk rambut zahra igt kat airis...dua2 rambut lebat

ayunaufal said...

hahaha.. btul la kak.anie.. tapi kalo berpeluh..masam x ingat dunia..

papa said...

seronok papa tgk keletah kakak ni..2 yg snok g jln2 ngan ibu n kakak..luv u all so much..

ayu said...

papa.. mggu dpan pa g kursus.. snggup ke tggalkan ibu ngan kakak n baby ni?? sedihh..=(