Wednesday, October 27, 2010

DAPAT SUDAH APA YANG DIHAJATI..

Alhamdulillah.. tak sampai 2 tahun menunggu, dapat sudah ape yang kami hajati sebelum ni... hmm.. dapat ape ye??? jeng jeng jeng... hahaha... kami dah dapat KUNCI RUMAH yang kami beli di Seremban 2 pada 16 OKTOBER 2010.. sebelum ni hnya dpt tgok dri luar je, tapi kali ni, kami dah leh masuk kat dalam.. tapi x sempat nak snap gmbar kat dlm rmh, sbb excited sgt mase tu.. sampai terlupa nak amik gambar.. heheh.. xpe, gambar DLM RUMAH akn diupload kemudian..

so, laayan dulu pic kami mase mula2 dpt kunci rmh..heheheEh, ape serius na tu? salah kunci ke ape? hahaha

lambat tul la papa ni bukak pintu.. Airis dah siap ketuk pintu n bagi salam dah..=)
main2 dulu la kat halaman rumh.. hehehe.. time ni airis tgah pijak2 bayang2 die tu.. hahaha, klaka je anak ibu sorang ni..
ha... dah bole bukak pun.. Assalamualaikum....

Alhamdulillah... walaupun rumah kami ni x la sebesar mana, tapi sekurang2 nya kami tak perlu bersusah payah nak cari rumah lagi... tapi sayang, kami x duduk di rumah ni buat setahun dua ni, cuma sewakan dulu.. hmm agak2 ade ke org nak sewa ye? berape nak sewa?pening gak kpla memikirkannya... ape yg penting, kena complete kan dulu dri segi keselamatan.. pasang grill n sgala kelengkapan yg perlu... Insyaallah...minta2 Allah murahkan rezeki kami sekeluarga..Amin...

5 comments:

papa said...

Alhamdulillah..dah ada rumah..xda la risau lg..

anie said...

sayangkan ayu ..da dapat umah xdapat duduk...

ayunaufal said...

papa: hehehe.. jom kite g amik cek rebet pulak jom..

kak anie; tu la.. sygkan.. tpi nak bt cm ne kak.. kami x ready lg nk kluar dr putrajaya ni.. ingt nk tggu airis n bkal adik die ni bsar skit.. baru la pndah.. tpi, tgok la mcm ne, sama ade sewa atau kami hiaskan je rmh tu.. hjung2 mggu blik sana... hehehe

echa said...

kena fikir msk2 nie.....

ayunaufal said...

hmm.. akak di fikirkan semula cik bal..