Monday, June 28, 2010

Step Start Walk N Ride..

jom explore n grow..

skang ni airis dh pandai meniti... so, nak trainning die berjalan, aku belikan playskool explore n grow ni utk die blajar.. lagi pun menda ni 2 in 1.. bleh jadi walker n bile dh pandai jln nt, bleh diselaraskan jadik kete plak.... memula excited je die nak tolong papa pasang.. bile aku suruh berdiri sambil pegang benda alah tu, di bantainye la menangis sekuat ati.. hahahah, klaka la airis ni.. mgkin die takut kot.. yg pelik nye, kalo meniti tepi sofa, bkn main berani lagi..


memula ok lagi.. bile menda alah tu dh stat bergerak, mula la die buat muka cuak.. aku gelak sakan tgok die.. penyudahnye, sampai skang die x nk usik menda tu.. duk je dlm blik bt hiasan.. ye la airis.. ibu kamu ni byk sgt duit gak nye ye..kalo duk mcm ni ok la ibu.. airis x takut.. huhhhh.... ape la airis nih..

No comments: