Thursday, June 17, 2010

Finally... I Got My Nikon D90

Smlam lepas bawa airis check up for 8 month's, kami ke mid valley.. cadang nye nak survey camera.. dh lame dh teringin sgt nak beli cam. DSLR ni.. cume kewangan x mengizinkan... so skang dh ade duit, baik beli sblum duit habis.. survey2 kat md valley, harga x sperti yang di fikirkan.. mahal plak.. so kami ke the mines, survey pnye survey, rupenye kat mines lagi murah.. dapat dalam RM 3330.. Kami pun tawar menawar ngn si amoi tu, dapat la kurang RM 20 je...jadik la...

so, skang dh ade cam DSLR..pasni leh la snap pic airis cantik2... bknnya gambar camera lame tu x cantik, cume utk kepuasan dan sebagai hobi je.. pic yg aku tembak gune cam ni blum sempat di update lagi... nantikan kemunculannya...heheheh...

2 comments:

jue-anna fauzie said...

akhirnye tercapai juga impian...nanti boleh ambil gambar airis banyak..masuk pertandingan mesti dapat jadi juara...

ayunaufal said...

Alhamdulillah... ade rezki skit2 berkat menabung... ingat nak buat bisnes k.jue... skang tgah cari kelas blajar fotografi... nt kalo ade ape2 event, jgn segan silu utk menjemput sya menjadi fotografer...heehhe