Thursday, June 10, 2010

Airis Dapat saguhati Bayi Comel Pa&Ma

hehehe... bkn masuk muka depan majalah pun... tp, i'm still very heppi gile..
aku pun da lupe bile aku hantar pic airis ni... dulu aku penah anta jgk, tp x menang pun..tetibe je tergerak lak nak bukak web pa n ma pagi tadi... n terjkezut beruk aku ... si tecit bam bam aku menang saguhati pertama Peraduan Bayi Comel Bulan Mei...heheheh... walaupun saguhati, aku tetap heppi.. airis adalah peserta bertuah yang terpilih.. Syukur alhamdulillah... Airis mmg murah rezeki. Cayang anak Ibu....
ni la gambar yang bertuah tu

5 comments:

jue-anna fauzie said...

tahniah airis....

echa said...

tahniah.....

ayunaufal said...

tq..tq..wah korang...mntang2 kt opis dh leh bkak internet..beblog walking je keje korang ye... tp bagus gak, leh gak layan2 cite korang yang best2..

Fariza Yani Badri said...

congrat airis, tk sngke ye menang jgk hehe, iman br je regster smlm, tp tkleh nak vote pn lg, npe eh

ayunaufal said...

tq auntie.. lambat skit baru leh undi.. biase la..ramai sgt yg masuk, die amik mase skit nak publish kot..