Sunday, May 23, 2010

Sepetang di taman klcc

Weekend lepas, mcm biasa tiap2 minggu aktiviti kami sefamily akan kluar g jln2 bwk si kecik airis.. kali ni kami ke KLCC.. dh lame rasenye x kesana.. rasenye last pegi sana mase aku lum ngndungkan airis pun lagi..walupun x jauh, tapi kami akn tetap kluar tiap2 hjung minggu bwk airis jln2.. bkn ape, cuma kesiankan airis.. 5 hari duk rumah pengasuh, mengadap dinding je.. ape la salahnye kalo seminggu sekalai bwk jln2 kan? kalo time keje mmg x larat la ibu nak bwk jln2...
mula nya nk g jln2 kt taman je.. last2 ter lalu plak kat pool bdk2..airis dh jerit2 nak mandi, so terpaksala aku merendamkan die.. x lama pun, sbb hari dh senja.. so airis... lain kali kita pegi lagi k!

muke budak kecik yang kelaka...hahahha
papa bawak main gelongsor.. amboi... suke nye
ibu.. tolong bungkus kan duck ni satu! saya nak bwk blik rumah


airis ngan ibu yang semakin tembam..

sibuk nak jalan sendiri ye.. awak tu tenit lagi la airis..

hasil pengeditan yg tidak bertauliah..heheh
tengok la saya dah leh berdiri.. tp, papa kene pegang saya...aktiviti paling seronok...mandi pool....n merangkak dalam pool... nasib baik air tu x dalam airis oi..

lari...lari... papa nak amik sya... saya nak mandi lagi ni... lari... airis merangkak dalam air..

kalo angkat budak kecik ni.. ni la jdik nye... " saya nk mandi lagi ibu"
dah dah la airis... dh lencun dah tu..

2 comments:

Cik Ros said...

ayu...
comelnya baby. ntah mcm mana terjumpa blog ayu :)

cantik blog...meriah.

~ kak ros

ayunaufal said...

hehehe... tq kak kros... nt sy terjah blog kak ros k!