Monday, March 8, 2010

Jom Driving..

weekend hari tu kami cuma ke The Mines je... boring tul..dh tu je yng dekat ngan rumah, kalau nak g alamanda lagi boring... lagi la kat sebelah rumah je.. tapi xpe la..mines pun mines la..janji dapat bawak airis kuar jln2...xde la terperuk je kat rumah...
smpat gak snap pic airis kat kete mainan ni..berminat sgt die.. sampai xnak turun.jom kawan ibu jalan2 naik car..airis bawak ye..

memula start enjin dulu...eh! mane lak kunci kete ni?eh! eh! nape kete ni berpusing...ibu...tolong...alamak...nak terjatuh plak saya... adoiyai...kalo jatuh saya xpandai bangun sendiri ni...
haaaa...baru stabil...wah....bestnye nek kete ni...tengok la kawan2 ibu... saya leh driving smbil berdiri...tererr x saye...hehehealamak....papa dh datang la... msti suruh saya balik...ape kate kita bwk blik je keta ni papa...
papa:" dah, dah, jangan nak berangan ye airis...awk tu baru 5 bulan.. xde maknenye nak driving car..nak kena saman ngan polis ke?"

hehehe... tu la sedikit sebanyak drama sebabak dari airis... nt kita smbung lagi k!

7 comments:

Mommy of Fiona et Thalia said...

Nasib baik baru 5 bulan, dah besar sket mesti taknak lepas mcm kakak Fiona.

ayunaufal said...

tu la... skang ni x pandai lagi nak wat prngai..nt dh bsr2 mcm kakak fiona, x tau le camne..

Ibu Ayra said...

btol tu....nanti dah besar n dah bleh jalan, sumer menan driving tu dia nak main sampai takmo balik....skrg nih bleh la ibu airis yg syok letak airis main kat situ...nanti ibu airis plak yg letih nak bwk ke satu2 menan....hehehe

nice blog too n follow u back...

ayunaufal said...

hehehe...tu le kan...mase kcik2 ni mmg le duk diam...kalo dpat kaki nt, 1 shoping complex die nak rayau.. thnx view my blog k!

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said...

waktu tu da ade adek da...hehehe...

ayunaufal said...

alamak...ni yg xnak dengar ni...hahahah tah taun bile nak ade adek die tah!

Anonymous said...

Making money on the internet is easy in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat seo forum[/URL], Don’t feel silly if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses not-so-popular or misunderstood methods to produce an income online.