Sunday, February 21, 2010

Saturday Morning Story...

hari sabtu tu, awl2 aku dh mndikan airis.. papa die dh siapkan airis pakai baju lelawa..kononnye nak g jalan. pas siapkan airis, aku bagi die mkn n tidokan die.. aku plak, basuh kain n kemas ape yg patut. sedar x sedar dh pukul 12 tghri..mlas plak nak kuar rasenye.. my asben plak tido..so, aku pun landing la kejap..landing2 pkul 2 lbih baru sedar, masak pun x lagi... cdngnye nk mkn kat luar. penyudahnye, mkn je ape yg ade kt rumah.. ptg pkul 5.30 baru kuar..sian airis, dr pakai baju lelawa pagi tu, x jadi jalan.petang tu aku mandikan die n pakai baju lain... dah masam dh anak aku, berjanggut tggu papa n ibu die nk bwk g jln...hmmm...segarnye baru pas mandi.. meh papa pakai baju adik ye...ibu nak kemas tu xsabarnye... papa ngan ibu nk bwk sya jalan2..haa...saya dah siap...papa ngan ibu nape x mandi lagi ni?

kesian airis... petang tu baru kami keluar.. memula pergi karnival wow kat putrajaya, tapi hujan gerimis plak..lagipun bkannya ada ape2 pun.. borink! pastu kami pergi jln2 ke alamanda je..heheh..airis buat muke masam..

6 comments:

jue-anna fauzie said...

GERAM TENGOK AIRIS KETAP GIGI ...SEJUK...

ayunaufal said...

xde sejuknye...die amik gmbar mmg suke wat camtu...

annafida said...

manjanye dia ngan papa dia.

ayunaufal said...

anak manja papa la katekan..

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said...

happy family.....

ayunaufal said...

airis yang membuatkan family kami sentiasa happy...