Thursday, February 4, 2010

Airis 1st food..

ptg smlam, blik je keje trus amik airis kat rmah mak die.. smpai rmh mcm biase aku akn nyusukan die. *butek* tp semalam die xnk plak myusu.. dah la aku x bwk pam kat opis, dengan hrapan balik tu nak bagi die susu la, tapi lain lak jdiknye..terpakse la aku memerah sendiri..pastu merengek je kejenye.. tah ape yg x kene tah.. aku pun try2 la suapkan die nestumm.. terkezut aku, die xnyempat2 bukak mulut nak mkn... sian airis..lapar rupenye..
ni la makanan pertama airis.. mule2 mkn sesudu je...pastu nak lagi..lagi..lagi..dan lagi...muke budak kecik sebelum dpt mkn..duk mengetap bibir..tgh mkn..yummy...cedapnye nestum ni...muke airis pas mkn...amboi, bukan main seyum lagi ye..

11 comments:

maklang said...

Cedappnye airis makan.... lapar rupanye...bila nak datang rumah Maklang, abang n kakak asyik tanya je...

ayunaufal said...

eh! mane dtgnye maklang ni... esok airis dtg..nk amik baju kakak buat ukuran baju kurung airis

echa said...

Bulat jer matanyer nunggu ibu nak suap makanan.hehehe

Anonymous said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Lose Sluggish Downloads With NZB Files You Can Swiftly Search Movies, Games, MP3s, Applications and Download Them at Rapid Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Newsgroup Search[/B][/URL]

ayunaufal said...

hehe... tau xpe..x nyempat2 nak mamam

anie said...

pandai nye nak mamam da..
nanti xlama blh maman gulai lemak cili api.
buka blog ayu dengar lagu.nak tgk lirik buka blog k.anie ok..hehe

ayunaufal said...

hehehe..tau xpe..kt bukak dua2 blog

makcik said...

wat gempak jela blog nie...lg2 si airis 2 posing maut...ajee giler....

ayunaufal said...

ajee gilenye makcik oi...makcik ni ktinggalan zaman la..

Dj Epoi said...

Walaweeiiiii geram Gua nengok Gibik2 bolattttttt tuh....

Bilah gibik BEN10 Gua nak gemuk macam tuh ......

Nak mintak Tips nak kasik Ben10 debab ar.... bley?

ayunaufal said...

tips die bgi susu ibu je..skang dh stat mkn..mkin nmbam la si airis ni.. xpe la..si BEN10 tu tembam gak ape..kasi mkn byk sket lg bro, msti tmbh montel n sihat!