Sunday, January 29, 2012

ESOK KAMI AKAN TERBANG LAGI

Salam..
agak lama juga blog ni diam menyepi..  
mood nak menulis ade.. 
cume idea nak menulis tu tak mari..

esok kami berempat akan terbang lagi.. 
kali ni ke Kota Kinabalu Sabah..
sempena 5th wedding anniversary yg ke 5, 
26 Januari yang lalu..
Flight kami jam 8.00 pg.. 
nampaknye, ade la drama tangisan pagi2 
esok nak bagi mandi 
kakak airis ngan adik amani.. 

Semoga percutian kami kali ini menyeronokkan.. 
Dan semoga Allah melindungi perjalanan
 kami pergi dan balik..
Aminnn...

tak sabar nak main ngan anak2 ikan kat pulau manukan...


Tuesday, January 17, 2012

WORDLESS WEDNESDAY


Hanya ungkapan terima kasih yang terhingga kepada my luvly luvly luvly hubby... hadiah sempena  Wedding Anniversary yg ke 5, 26 JANUARI ni... Awal btul bg hadiah kat ibu ye papa.. papa punye hadiah lambat skit hokey... hujung bulan ni baru ibu bg hadiah.. full pakage 3hri 2 mlm percutian ke KOTA KINABALU SABAH...x sabar nak cuti2 malaysia dengan 3 org kesayangan saya...

Thursday, January 12, 2012

TAK SANGKA TERSAMA NGAN CIK JUE

SORI sgt kak jue.. saya tak tau kakjue bt fridge magnet... ptut la xde bdk2 pencen yg like bile saya tag fb.. SORIIIII

Wednesday, January 11, 2012

PHOTO FRIDGE MAGNET! NEW PRODUK AWD

Salam.. agak lama jga tak berlintas langsung di sini.. masa mengatasi segalanya.. 
kalau la sehari ade 48 jam, alangkah bagus nya.. byak benda boleh buat..
rutin harian..bgn pagi - pegi keje- balik keje- masak - luangkan mase ngan anak dan suami - tidokan anak - then... buat kerja semula smpai pkul1 -2 pagi..
tu la rutin harian saya.. amat2 letih.. 
tapi, demi menampung perbelanjaan dan demi hobi.. 
penat2 pun layannn jugak


ni nak cite psal produk baru kami..lame dah nak buat mende alah ni..
 cume mse tak mengizinkan.. 
PHOTO FRIDGE MAGNET!
Tempek gmbar wajah kesayangan anda kat peti ais..kat CPU komputer opis, 
dan kat mane2 je la, asal boleh tempek..
baru la ade semnagat nak masak.. 
asal g dapur je, tgok muke anak kat pti ais, 
trus rase nak masak .. hahaha.. btul tak btul tak? 
( utuk sesape yang malas masak)

NI ANTARA SAMPLE YANG ADE KAT RUMAH .. 
KALAU BERMINAT NAK ODER 
BOLEH TERUS EMEL KAN GMBAR KE 
airisnaufal@yahoo.com
atau call @ sms - 0193689817
LETAK TAJUK EMEL TU  : FM ODER 
full payment diperlukan untuk oder hokey..