Wednesday, May 16, 2012

Cik Mar.....

Salam.. 
mood 2-3 hari sgt tak best sejak dapat berita 
kawan baik dari unit k dulu sakit..
bukan sakit sikit2.. tapi Breast Cancer Stage 3.. 
ya Allah..macam nak tercabut jantung bile  dapat tau dari sue..bergenang air mata, bile selak2 gambar 
cik mar masa kita sama2 ketawa dulu.. . 
Masih belum ada kekuatan untuk call cik mar.. 
kerana disaat menulis entry ini, air mata saya masih mengalir..
Saya tau,  kalau Cik Mar ada masa, cik mar akan jenguk2 blog saya..

untuk Cik Mar....
Harap Cik Mar terus kuat untuk menanggung 
dugaan Allah di dunia ini.. 
Anggap ini ujian untuk kita lebih dekat lagi dengan Nya..
Allah turunkan ujian buat seseorang kerana 
Allah tau kita mampu menghadapi nya..
Saya tau Cik Mar kuat kan?
Kami disini sentiasa doakan Cik Mar cepat sembuh..
Doakan Cik Mar, Man dan Amsyar lebih kuat untuk 
menerima dugaan ini..
Amin...Amin.. Amin..
cik mar dengan airis mase BBQ kat pd

masa melawat cik mar bersalinkan amsyar

ADIB AMSYAR.... semoga kamu menjadi seorang anak yang baik bila dewasa nanti.. kamu telah dipilih oleh Allah  untuk menghadapi ujian ini.. sentiasa lah berdoa untuk 'MAK' kamu ye amsyar.. Amsyar adalah permata yg paling berharga buat 'MAK'.. Amsyar lah pengubat segalanya...

link kat bawah ni, kisah cik mar mase bersalinkan amsyar...

3 comments:

syawalsimpsons said...

moga kawan akak tabah...

anie said...

xsangka kan ayu..semoga mar tabah hadapinya..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

SEDIH SANGAT..TADI KAK JUE CALL DIA..DIA KIRIM SALAM SEMUA...DAN MINTAK KITA DOA YANG TERBAIK UNTUK DIA...