Monday, April 16, 2012

MASA MENGATASI SEGALANYA

Salam semua..
agak lama jugak tak membebel dn mencoret- coret di blog kesayangan ni..
hari ni baru ade kelapangan..
tu pun curi2 masa.. rindu sgt kat blog ni..
rasa syng pulak jika di abaikan..
Kesuntukan masa yang amat sgt..

Alhamdulillah.. rezeki kami bertambah2.. 
Airis Wall Deco telah maju stapak lagi..
kami dh memulakan perniagaan di luar pula..
tapi tak la ade kedai.. cuma berniaga di booth2 je..
Syukur sgt.. 

Insyaallah.. kalau di izinkan Allah,
kami nak cari kedai.. tapi... memikirkan sewa yg mahal.. rase mcm tak mampu.. 
berniaga online pun, dah tak larat rasanya..
tapi sementara Allah nak bagi rezeki ni, lebih baik la
buat kerja bersungguh2..
kdang2 merungut juga.. tpi bila dah terima hasilnya,
hilang segala kepnatan yang ada..
perniagaan kami yng dah bertahan selama hampir 3 tahun, 
akhirnya membuah kan hasil..
seakan mimpi, boleh menapak sejauh ini..
banyak yang berubah dalam hidup kami sekeluarga..
Alhamdulillah.. syukurrr sgt2..

Tahun 2012 memberi sinar baru dalam hidup kami...
betul org cakap.. setiap anak yang lahir, membawa rezeki..
Terima kasih Ya Allah atas kurnian mu..
inilah rezeki anak2 kami...AIRIS DAN AMANI..
di suatu ketika dahulu, Kau turunkan Hujan dan ribut petir...
rupa- rupanya Kau nak hadiahkan aku pelangi yang sangat cantik...
TERIMA KASIH YA ALLAH..


4 comments:

syawalsimpsons said...

rezeki tu akak...terbaiik...

::Mamalyna:: said...

tahniah ayu.. moga terus success!

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

anie said...

syukur...rezeki anak2..dapat pulak mak pak yang rajin..;)