Sunday, November 13, 2011

AIRIS BIRTHDAY PREPARATIONS

 Bile tiba hari lahir anak, ibu lah orng yang paling sibuk skali.. nak nak ibu mcm ibu airis ni..kalau boleh semua nak buat sendiri.. kalau kek tu pun boleh buat sendiri, dah lame dah ibu buat.. bukan nak jimat, just nak buat semua ni untuk anak sebagai kenangan2 die di masa hadapan.. ibu pun mmg suka bab2 kreatif2 ni.. Kali ni tema besday pilihan  Si Tuan Puteri ialah Barney.. Jom la layan ape bende la yang ibu dok gunting2 dok tampal 2 tu..



invitations card - hak cipta terpelihara From Amani Creatif Design ( bisnes baru ibu Bakal ade kat FB tak lama lagi.. insyaallah )

Pelekat Mineral water COP AIRIS pun ado..


pelekat door gift tuk tetamu.. yg ni pun ibu design sendiri..

botol kaca ni ibu letak dalam box door gift tu.. beli kat ikea..
yang ni saje gatal2 tangan nak buat.. heheh
besday girl tgah buzy mempacking jajan + makan janjan

tadaaa..dah siap pun.. 100 pack
 yang ni mcm biasa la.. belon la, topi la, pinggan kertas dan segala macam mak nenek ade..yg ni beli ok..

masing2 tengah sibuk menolong.. tq semua.. =)



 haa.. dah siap pun.. tak seberapa pun ibu hias.. tak sempat nak hias cantik2 rumah kite.. nanti next time besday amani pulak, kite buat cantik2 lagi ok..
makanan yang di jamu.. ibu masak nasi ayam dengan pertolongan wan dan maklang.. beli sate skit, macam biasa mesti ade POPIA CRAB from MAMALYNA, puding2 tu ibu tempah je.. dan snack2 ringan yang tak sempat nak amik gambar..
Lastly but not least, me n my abah a.k.a atok AIRIS DAN AMANI

7 comments:

alyyani said...

wow, barney theme. semua cantik. well prepared gak ni. happy belated birthday airis :)

syawalsimpsons said...

best tu kak...sedapnyer..lapar la pualk..

Nad @ MamaZakwan said...

rajinnye ayu ni..!
besday zakwan tak sempat buat pape pun, huhu!
ksian dia...
mamanye dah tak larat dah, huhu!

papepun, hepi besday airis!
moga jadik anak solehah..
besday amani, jgn lupa jemput ek?
hahah!!! =P

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said...

happy belated bday to airis ...emm..sonok airis dpt sambut besday..tema barney lagi... best! ...

ske tengok besday2 party ni...

Sh@ S@peri said...

happy belated birthday airis....semoga jadi anak yang baik bijak dan berjaya dunia akhirat...

::Mamalyna:: said...

wah meriah2... tq ayu sudi beli popia akak... sori sangat tak dapat datang... prepare besday anak kan... sambut besday sehari jer, preparation berminggu2, ehhehe

Aleyn said...

Wah...meriahnyer sambutan.....

Cantik umah u...I likeeee