Sunday, March 20, 2011

PABILA KEHENDAKNYA KUTURUTI...

 Salam kengkawan.. ni cite minggu lepas punye ye.. berjanggut la duk dlm edit post. x ter publish2.. hari ni baru berkesempatan nak publish.. time ni g bwk airis ke Pull Man Putrajaya.. mandi pool la, ape lagi.. sblum ni nak pegi, asik ujan je ptg2.. jom la tgok gelagat si anak dara kesayangan En. Hafiz ni bile dapat main air.
En. Hafiz.. sila lah layan kerenah anak manja awak ni ye..
 " ibu.. plez ibu.. no snap2.. airis dah tak sabar tgok air kolam tu.. airis nak tiruk cepat ni " papa... don't pegang2 airis ok"
PAPA: " bertuah btul ank dara puan ayu ni" jom2.. papa bwk.. awk ni kene monitor ngn papa" kang, papa lepas awak mandi sorang, habis air satu kolam tu awak telan..bkn leh pecaya anak papa ni..
AIRIS: "ok papa.. airis promise ok..airis minum skit je air kolam tu"
PAPA: " bnyak la kamu punye skit"
 "waaaa... best gile dapat mandi kat pool ni.. kalau la hari2 ibu ngn papa bwk dtg sini kan best"
 "airis nak main ball pulak.. meh sini ball airis tu papa"

"arghhhhhh! bosan pulak... xde kawan nak ajak main ball... bile la adik saya nak kuar dari perut ibu ni.."
 
 " nasib baik ade kakak ni.. die layan je airis main ball tu.. nak ajak ibu main ball, ibu x nak mandi skali ngan airis..ibu kate ibu sejuk..hehehe.. ibu takut air ye???"
 " hahaha..peace... airis berjaya bodek papa tuk bwk airis mandi kat kolam yang dalam skit" tq papa..
"bestnyee...... time kasih papa ngan ibu"
 "uhhhh... sedap sungguh air solivite ni.."
AIRIS : "at last...  terimalah possing menggoda airis tuk anty2 sume.. time ni, muncung ibu airis dah panjang sedepa.. sebab.. airis xnak kuar dari kolam tu.. ibu.. byak2 bersabar ye layan kerenah anak2...
IBU: "Amboi..amboi... bayak la kamu punye sabar.. cepat naik..hari dah nak senja dah ni "

4 comments:

anie said...

da besau airis ye..
sonok dia main air..
rajin tul papa dia layan dia mandi kolam..besh2

Sumijelly said...

suka tgk POSE ygn terakhir...

ni klau jadi model air minuman kanak2 mesti laku nya... sbb tergoda tgk anak dara tu minum...

memacam kan kerenah anak.. memula nanges..dh dpt air..terus senyap..hehehe

lupa ibu bapa...kehkehkeh

Sumijelly.com

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

bukan main lagi airis ye...siap bodek papa n ibu sekali...lain kali ajak kak farisyah ye nanti boleh mandi sama2

Aleyn said...

Comelnyer Airis pakai swimming suit itew...heheh...montokkkk...