Monday, January 3, 2011

TAHUN BARU.. LAGU BARU..

Blog tak berubah wajah pun.. cuma lagu tema blog ni je yang berubah..
lagu N'SYNC: THIS I PROMISE YOU..

sebelum ni lagu Maher Zain - For The Rest Of My Life..
actually lagu THIS I PROMISE YOU ni ialah lagu tika bermula detik2 percintaan antara aku n asben pade tahun 1999.. cewahhhh...
hmmm lame kan kami bercinta??? putus, sambung, putus, sambung..
tu la keje nya.. tak sangka ade jodoh antara
kami
dan setelah 8 tahun bercinta kami telah mendirikan rumah tangga
pada 26 Januari tahun 2007.. dan sehingga ke hari ini Allah telah
mengurniakan kami rezeki yang tidak ternilai harganya iaitu 2 orang cahaya mata dan seorang lagi yang bakal lahir pada Jun 2011 ni..
so, sbgai menghangat kan lagi 4 th Wedding Anniversarry kami yang makin hampir pada 26 Januari ni, aku post la lagu ni kat
blog.. tak sabar nak pergi bercuti ke CAMERON HIGHLANDS..
gambar selingan

2 comments:

Mrs.Imran said...

tahniah...semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa...n lagu awak mmg mengingatkan k kila masa bercinta dulu...huhuhhuhuu

ayunaufal said...

tq kak.. hehehe.. mmg suke gile lagu ni.. zaman2 dolu2 yang x mgkin dilupakan..