Sunday, January 30, 2011

BOBOY OR GIGIRL

Aku langsug tak kisah pasal jantina ape baby 
yang sedang menendang2 dlam perut aku ni... 
kalau BOY, alhamdulilllah.. sebab aku dah ada girl..
dan sememangnya aku dah ada pun Anak lelaki, 
cuma Allah tak beri peluang tuk aku hidup dengan dia.. 
kalau Girl pun, Alhamdulillah... 
boleh kawan dengan kakak die yang sangat 
manja esp dengan papa ..
yang aku harapkan cuma, 
kejadian seperti dulu tak berlaku lagi.. 
hanya itu yang ku panjatkan pada ilahi...
rasaya aku tak mampu lagi menanggungnya buat kali kedua...
dan aku mohon moga bayi dalam kandungan ini sihat, sempurna,
dan Allah peliharanlah dia hingga lahir nanti..Amin...

hari rabu ni nak g regular check-up ngn Doc. Kham...
kita tunggu, agak2nya, apekah jantina baby dalam kandungan aku ni...
walauapepun.. tu semua Allah yang punya kuasa..
tak semestinya mase buat ultrasound tu sume nye betul...
tak sabar nak tunggu Rabu....

4 comments:

Cik Jue said...

tak kisahlah ayu janji semuanye selamat...kak jue doakan yang terbaik buat ayu dan keluarga

ayunaufal said...

btul tu kak jue.. tapi, bile terkenangkan arwah, teringin rasenye nak anak lelaki.. tapi saya x ksah... kalo girl pun xpe, janji sihat , sempurna je..

Aleyn said...

Setiap kelahiran ader rahmatnyer...semoga segalanyer selamat, amin

AIRI'S WALL DECO said...

aleyn : btul tu... tak kira la jantina ape pun, setiap anak tu ade rezki msing2.. tq aleyn.. hrp2 sumenye slamat.. amin..