Saturday, October 2, 2010

My 1st Outing with ALANGRAPHY

Walaupun dah berbulan2 aku pegi outing ni, tapi baru skang aku nk post cite dlm blog...hmmm..punye la lame.. dh berkulat dh pun ini cerita..hehehe... ni la 1st time aku join outing photography semenjak beli kamera... Outing Kat sungai congkak hulu langat selangor dengan ALANGRAPHY..tapi smpai skang pun aku kurang arif nak gune mode manual... xsempat nk mentelaah lagi.. bz dgn tugas harian dn tugas2 dirumah sbgai isteri dan ibu.. xpe, lame2 nt pandai la tu.. cume kena byk practice je... aku bkn nye nak jadik photographer pun.. cume sekadar suke2 ambik gmbar sekeliling terutamanya merakam gelagat2 anak sewaktu dia membesar... jom layan pic...





No comments: