Thursday, September 2, 2010

BERBUKA BERSAMA MEMBER

Semalam, kami satu unit emolumen,
aku n asben, lela, hikmah, nad/syaril dan ikin
gi berbuka kat luar.. semuanya ditaja dan dibelanja oleh 2 org budak kecik kat unit aku IKIN n NAD.. diorg ni baru firsttime dpt gaji.. tu yang bermurah hati nak belanja kami semua.. Tq so much to nad n ikin sebab blanja kami makan besar tu... menu berbuka semalam

2 ekor siakap sweet n sour
tomyam campur
daging masak pedas
kailan ikan masin
kangkong grg belacan
telur dadar
air laici 1 jug
air bandung cincau 1 juggambar ni je yg aku sempat snap.. lauk lain x sempat nak snap sbb dh lapar sgt..makan...makan...para jemaah yang hadir.. termasuk si tecit tonet yg notti skit tu..my family..susah plak nak amik gmbar si tecit tu...tgn kt mulut la.. pegang situ..pegang sini.. haih! kamu ni airis.. haaa.. dpt gak snap sekeping..airis tersenyum smbil menayangkan giginye yg 2 btg itu..org kat blakang tu pun sibuk nak amik gambar.. bdk2 blakang tu nak mngorat bdk 4 orgni..opsss! 3 org je..yg pakai tudung pink tu dh kawin ye..die buat2 bujang time ni.. hmm..biase la... kalo jadik photographer ni mesti gambar die tak byk kan.. ade la sekeping 2 je..pasangan yang baru nak di kenen kenenkan.. hehehe baikkk punyeee..bak kate anak kpda menteri kementerian kami..Dafi...ngeh ngeh..selesai semua... burppppp... Alhamdulillah... kenyang sampai ke pagi ni rasenye...
TQ SO MUCH TO IKIN N NAD... 25 HB NI K.AYU BLANJA KORANG SUME PLAK OK!!

No comments: