Wednesday, July 21, 2010

Season 4 - CUTE FUNNY EATING BABY

kita bercontest lagi.. kali ni contest dari http://www.suziey.com , http://www.malinasiam.com dan http://damiaqish.blogspot.com hadiah mmg tip top...jom join ramai-ramai... sape nk join klik kat banner tu ye..
dan gambar yg menjadi pilihan ibu airis ialah.....
Nama : AIRIS MIA DARWISYAH BT HAFIZ
Umur Mase Dalam Gambar : 6 BULAN
Nak cite skit pasal gmbar ni.. mase ni, tengah suap airis makan.. mase tgah suap tu, airis kepit sudu guna mulut.. kuat gile die kepit.. puas gak la ibu die ni tarik2 pun die x nak lepas... last2 die jatuhkan sendiri.. pastu die gelak besar.. pandai plak airis ni nak bergurau ye...hehe

so kawan2, jom la ramai2 join contest ni k! hadiah die memang menarik dan lumayan iaitu
" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM"

SEKALI LAGI.. SESAPE YNG BERMINAT NAK JOIN, SILA KE
http://www.suziey.com/2010/07/season-4-cute-funny-eating-baby.html


4 comments:

[-suziey-] said...

salam review..

ok xckp syarat yek..

1) jadi follower malinasiam.com
2) mentioned penganjur bersama iaitu malinasiam.com dan linkback ke blog dia ok :)

once done let me know..

ayunaufal said...

ok.ok... tq..

[-suziey-] said...

ok checked n approced..good luck and thanks for joining:)

ayunaufal said...

ok.. harap2 menang.. hehehe