Wednesday, July 21, 2010

FUNNY VACATION CONTEST

jom join FUNNY VACATION CONTEST kat
http://jomjomcak.blogspot.com/2010/07/funny-vacation-contest.html
contest ni anjuran diana..
hmmm.. nk gmbar yang funny mase bercuti ye.. jom tgok, gmbar ape yg menjadi pilihan ibu airis..

taraaaa....

nak cite skit pasal vacation ni..
Tempat bercuti : Cameron Highlands / Cactus Valley
Masa : 25 Jun 2010
Time ni kami tengah cuci2 mate tgok cactus.. mulenye kwn kami nak ambil gambar airis dengan papa je.. bile die cakap " airis....senyummmm" aku pun berlari dan terus peluk papa die dari belakang.. si airis plak, mase candid gambar ni boleh plak die meliukkan kepala die kat belakang...so, tu yang nampak kaki dengan tangan je tu...heheheh... ni la potrait family kecik kami yang saya rase kelakar.. bile tgok pic ni, kompom saya tersenyum sorang...

4 comments:

Diana said...

assalamualaikum...pn penganjur tumpang lalu yer? :D
kelakar giler gambar ni, tersembur saya bila tengok...hahaha
good luck yer *wink*

mama zharfan said...

me jln2 tgk pic :)
salam ziarah dari Nottingham UK

Diana said...

Congratulations! You are the winner! :D

ayunaufal said...

tq so much diana sbb pilih my pic...
teruja gile bile dpt tahu menang contest ni.. hadiah tu akn diberikan pda airis.. papepun.. tq soooo....mucchhhhhhhh