Tuesday, September 20, 2011

COME BACK..

mcm lame sgt je x coret ape2 dlm blog ni.. bynk sebenarnya nak tulis, cuma masa amat2 cemburu kat saya ni.. buzy sgt2. nak mula balik satu persatu, bercinta rasenye.. tpi kene jgk coret kisah2 both of airis dlm blog ni sbgai kenangan diorng bile dh besar nt.. nak start tang mane dulu ni? hhmmmmm....
tak lama lagi, nak sambut besday budak comei ni.. tu yg buzy sgt2!!

Sunday, September 11, 2011

AKU YANG STRESSSSSS

Salam...
Orng lain tgh seronok2 raya n pegi open house sana sini, aku pulak sedang di landa STRESSSS yang amat sangat.. mane taknye, lepas cuti bersalin 3 bln lebih, pas rya terus kene masuk keje.. dengan bisnes aku jadik tunggang langgang, dengan rumah tak terurus.. nak2 skang dh ade 2 org anak, permulaan nya mmg kelam kabut sikit.. nak2 time pagi..adui.. dh mcm charlie chaplin dh aku.. berkejar kesana sini..nak2 palk skang airis buat perangai x nak duduk ngan pengasuh  die.. pepagi buat drame sedih.. aduiyai... memujuk die pepagi last2 sampai opis pun dah lambat.. hmmm.. anak.. anak... 
Bab anak ni ok lagi.. xde la buat aku stress..
yg paling aku stress ni, org yng tak bagi kerjasama dlm bisnes aku.. kayu tak sampai2.. dh 2 minggu dh tunggu, ingat bisnes main2 ke.org dh kate nak awl tu, buat la awl.. kalo x nak buat, haa.. ckp awl2..dh tau x siap, xnk bagi tau.. customer aku berduyun2 duk menunggu.. eiii.. STRESSSS..
Lagi satu bab buat aku stress ni tang bisnes jgk.. printing nye pun same.. dh la aku print jauh nun kat ngori sanun, pastu bleh plak minggu ni tak siap..mlm ni plak x psl2 kene turun seremban pegi amik.. huhhhhh.. STRESSSS.... Bile la nak ilang stress ni.. kene pegi bercuti kot, baru ilang stress