Monday, December 6, 2010

ANAKKU WAREHOUSE SALES

Hari sabtu tu kami hanya ke KLANG.. bukan nak buat ape pun.. semate2 nak pi jenguk2 baju2 dan barang keperluan airis kat anakku warehouse sales... tempatnye tak la jauh sgt.. sebab dekat ngan rumah pakngah airis.. tapi tak singgah pun rumah pakngah airis sbb diorng xde kat rumah.. pagi sabtu tu kami bertolak dari rumah pukul 9 pg lgi.. takut nak g lambat, nt ramai org.. sampai je kat sane.,..... tekaan ku meleset same sekali.. org ramai gile...jom tengok ape yang ade disane..masing2 sibuk carik parking.. crowded tul..poning den...yang warna hijau tu la gudang nye... jauh gak la kami menapak.. dah la ujan renyai2...hah... hambik ngko! punye ramai la manusia yang ade kat situ.. korang sanggup ke?...aku tak sanggup..ni la pertama n terakhir kot aku gi situ...ni kat luar gudang..
hahaha... pegi punye la jauh ye tak? tapi........... ni je barang2 cinonet yang aku beli... hehehe.. harga nya mmg sgt2 murah berbanding yang ade kat butik or shopping complex ok!..

gift set yang dalam kotak tu = RM 10, Butik = RM 25.90
Non Spill Cup = 3pcs RM 10, Kt butik = 1pcs RM 19.90 Ok!! sgt2 berbaloi...
Baby syampoo 1 pcs =RM 3
Bedak =RM 4
7 Helai baju pakai harian Airis = RM 18
Baby wipes 8 pcs =12, kat butik= 2 pcs dah RM 4.90

sebenarnye, aku dah tak larat nak jalan... nak pilih2 baju pun, die main longgok2 je.. dalam keadaan aku yang mcm ni, nak muntah pun ade tgok org rami2 dlm gudang tu...so, tu je la yg dapat...hehehe

so kawan2, sape2 yang berminat nak pegi tu, jgan lupe ye tunggu tahun depan anakku warehouse sale.. tahun ni punye dah abis hari ahad tu..

1 comment:

Nad @ MamaZakwan said...

huhu, bestnye gi warehouse sale!papazakwan tak suke kalu gi tmpt2 crowded ni..mama airis jadik tak nk beli meja menan tu?apa2 email @ FB ek?thanks sesangat..