Friday, April 30, 2010

Good Bye JPA...


06 APRIL 2010..tarikh yang akan aku ingat sampai bila2…hari terakhir aku berada di bhg Pasca Perkhidmatan Jabatan Perkhidmatan Awam setelah berkhitmat selama 6 tahun 8 bulan di JPA … kat sini la aku kenal segala2 nya..25 Ogos 2003.. aku melaporkan diri sebagai pembantu tadbir kewangan di jabatan perdana menteri.. pastu JPM posting aku ke JPA..jpa plak posting aku ke bhagian pencen( mase tu name pencen lg..skng dh tkar bhg pasca perkhidmatan… ) dr bhg pencen, aku di hantar plak ke sub sub unit… iaitu unit K… unit kewangan dan akaun..di aras 2 parcel c2..sampai la ke 06.04.2010 aku berkhidmat di sana… tugas aku kat situ buat pot pinjaman perumahan dari pencen pesara.. not bad la bg bdk2 baru nak bljar mcm aku time tu...20052007..mase pregnant kan arwah naufal

with my best frenzz 2008

raya time 2008

family day 2009/ bagan lalang

baju same..

lame gile aku buat keje tu…bos bersilih gnti…kawan bersilih ganti… dah sampai 1 tahap aku rase dh muak n boring sgt… aku bt keje smbil lewa… buat bos aku, cik ika, pn ramlah n cc azulia.. maafkan aku kalo ade salah n silap… buat kwn2, esp k.mar, sue, adib, k.fiza, eza, dot, n airi, maafkan aku kalo ade terkasar bahasa yg mgkin aku x perasan dh buat korang terasa… rasenye mmg byk sgt kenangan2 ngn korang yg aku xkan lupe....sampai x terhitung..maafkan aku semua.. insyaallah, aku xkn lupe pade semua kwn2 aku… brt rasenya hati nak tinggalkan unit k.. tp aku kena jgak cr pengalaman baru sbb aku perlukan basic2 kewangan utk aku tingkatkan lagi prestasi dlm kerjaya aku…xkan aku nk jadik kerani sampai bila2 ye tak?? Doakan aku berjaya di tempat baru ye kengkawan.. insyaallah aku xkan lepe pada korang sume…

3 comments:

jue-anna fauzie said...

semoga suscess selalu

ayunaufal said...

tq k.jue...kalo jmpe sy kat luar jgn wat x kenal lak ye.. ngeee...rindu kat korang sume...

NOOR AFIQAH said...

Kak Ayu.. Selamat bekerja di tempat baru...