Tuesday, May 10, 2011

MOM & BABY EXPO 2011

 Sempena Hari Ibu Ahad lepas, kami hanya ke Mid Valley dan Alamanda je.. tujuan utama nak ke Mid Valley, nak pi serbu mom & baby expo 2011 yg ade kat sane.. nak cri botol susu airis n barang2 baby skit lg bagi melengkapkan ape yang takde.. Pukul 9 dh kuar rumah, sampai je kat MECC Mid Valley tu, ingatkan xde org lgi, rupenye org lain lebih awl dri aku.. dh berderet beratur walaupun pintu tak buka lagi.. Memang best kalo pi expo Mom n Baby ni, sebab byak door gift diorng bagi.. hehehe
 sampai je, Kakak airis tido dulu..
 register kat kaunter untuk dptkan lucky draw n gift pack
 macam best je sofa tuk kids ni, tpai regenye tak tahan... yang besar tu RM 799 yang kecik tu RM 399

Layan dulu xtvt colouring kat both scoot emulsions
 ni la die barang2 yang aku bwk balik dri expo tu..

 yang ni sume dapat free..best..best..
 yang ni je yang aku beli.. nursing pillow n skit2 keperluan tuk baby.. botol susu airis??? tak jumpe, sbb org terlampau ramai..
eh, kakak pulak yang sibuk nak test baju adik.. saba je la kakak airis ni..

9 comments:

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said...

mmm...meriahnye..kana x leh jalan tempat2 cm ni..jadi x tentu hala giler nk shopping.. hahaha.. waa...airis pun x lame lagi nak dapat adik... tentu die sonok...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita teringin nak pi tapi tak berkesempatan kena tunggu tahun depan la plak

anie said...

wah bestnye dapat brg free byk tul...

airis naufal said...

kak na: tu la, mmg x tentu hala..brg murah2.. tpi, kene jimat2 gak.. agak2 tmpat tu byk brg2 menarik, baik x pyh singgah..hehehe

airis naufal said...

anje:xpe, nti g pagi2 tau.. baru dpt byk gift free

airis naufal said...

kak anie: mmg best.. stiap kali ade mamy baby expo ni, mmg sy akn terjah punye sbb dh tau da mesti ber plastik2 bwk blik bende free..hehe

MummyEcha said...

sakan shopping mak buyung nie hehehehe.....benda free wajib ambik..bkn senang nak dpt hahaahaha....

airis naufal said...

mmg kene sakan cik bal, pasni sebulan kene duk rmh berpantang..hahaha...

Aleyn said...

Nicelah sofa Pororo tu..terkenan lak..hehehe