Wednesday, November 23, 2011

METROJAYA FESTIVE SALE..

TENGAHARI TADI AKU DAH REMBAT SEPLASTIK.. KEH KEH..
HAH, ORG2 PUTRJAYA APE LAGI..MOH KITE..

Monday, November 21, 2011

MEDAN TRIP

Salam.. agak lama juga nak pos cite pasal medan... hmmm... bnyak perkara yang tak best dari yg best2.. henpon hilang kat airport, van hotel excident,mat indon bergaduh tengah jalan, hmm.. mcm2 lg lah.. nt cite ek..layan je pic ni dulu.. masa ni kat MERDEKA WALK, MEDAN INDONESIA

Thursday, November 17, 2011

HEPI 2ND BESDAY AIRIS... KAMI SAAAAAYANGGG AIRIS..

Salam.. Entry yang penuh dengan gambar.. pada hari kejadian, 25 September 2011 ( hari lahir airis), majlis start jam 1 tghari.. dimulakan dengan bacaan Doa Selamat oleh org2 surau dan jiran2..  

kesian airis.. mase majlis besday tu, airis demam.. airis tak ceria mcm selalu.. badan airis panas.. tapi demi ibu, airis turutkan juga permintaan ibu.. terima kasih sayang...
ketika majlis berlansung... walaupun airis demam, tapi alhamdulillah..papa dan ibu dapat menggembirakan hati airis..




anak kesayangan papa...


besday girl bersama kek hari lahirnnya..










ni lah kek besday airis.. tempah kat member opis lama JPA bahagian BMI.. TQ HAMIZAH CHIA FOR CAKE YG SEDAP NI..yummyy..yumyy..airis suke..











TERIMA KASIH DAUN KELADI KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE MAJLIS AIRIS YANG TAK SEBERAPA NI.... 

Sunday, November 13, 2011

AIRIS BIRTHDAY PREPARATIONS

 Bile tiba hari lahir anak, ibu lah orng yang paling sibuk skali.. nak nak ibu mcm ibu airis ni..kalau boleh semua nak buat sendiri.. kalau kek tu pun boleh buat sendiri, dah lame dah ibu buat.. bukan nak jimat, just nak buat semua ni untuk anak sebagai kenangan2 die di masa hadapan.. ibu pun mmg suka bab2 kreatif2 ni.. Kali ni tema besday pilihan  Si Tuan Puteri ialah Barney.. Jom la layan ape bende la yang ibu dok gunting2 dok tampal 2 tu..



invitations card - hak cipta terpelihara From Amani Creatif Design ( bisnes baru ibu Bakal ade kat FB tak lama lagi.. insyaallah )

Pelekat Mineral water COP AIRIS pun ado..


pelekat door gift tuk tetamu.. yg ni pun ibu design sendiri..

botol kaca ni ibu letak dalam box door gift tu.. beli kat ikea..
yang ni saje gatal2 tangan nak buat.. heheh
besday girl tgah buzy mempacking jajan + makan janjan

tadaaa..dah siap pun.. 100 pack
 yang ni mcm biasa la.. belon la, topi la, pinggan kertas dan segala macam mak nenek ade..yg ni beli ok..

masing2 tengah sibuk menolong.. tq semua.. =)



 haa.. dah siap pun.. tak seberapa pun ibu hias.. tak sempat nak hias cantik2 rumah kite.. nanti next time besday amani pulak, kite buat cantik2 lagi ok..
makanan yang di jamu.. ibu masak nasi ayam dengan pertolongan wan dan maklang.. beli sate skit, macam biasa mesti ade POPIA CRAB from MAMALYNA, puding2 tu ibu tempah je.. dan snack2 ringan yang tak sempat nak amik gambar..
Lastly but not least, me n my abah a.k.a atok AIRIS DAN AMANI