Thursday, July 14, 2011

BERKARAT!

Hmm.. berkarat dh blog aku ni.. nak kene cuci, buang situ, buang sana, tambah situ, tambah sana... 
tapi...aku xde mase.. cume curi2 mase pagi2 hari camni je nak update blog.. tu pun both of AIRIS masih tido lagi..
Skang ni, aku dah habis pantang..selamat sudah melalui hari2 yang memboringkan selama 44 hri..nak mkn itu x boleh, nak buat ini x boleh.. tu lah name nye BERPANTANG ye tak?
byak benda nak cite dlam blog ni..
pasal papa airis..
pasal kakak airis..
pasal baby amani..
dan jugak pasal ibu airis ni..
pasal bisnes pun nak cite jugak skit2 ni..
nak mule dri mane yek? hmmm..
apekate korang layan dulu pic terbaru baby AMANI n KAKAK AIRIS ni ye..